FÖDELSEDAGS MIDDAG PÅ BERNS

IMG_8423
IMG_8420
IMG_8431

 

IMG_4314
IMG_4312
IMG_4316
IMG_4322
IMG_4324
IMG_4327
IMG_4319
IMG_4331
IMG_4335
IMG_4317
IMG_4341
IMG_4347
IMG_4343
IMG_4345

Hello guys! Asså fasen vad dålig jag varit senaste tiden. Men jag vet inte vad det är med mig. Ibland bara stänger jag av vad gäller bloggen… Men nu är det nytt år och jag SKA verkligen försöka ändra mitt sätt att tänka här. Det är ju så jäkla kul att blogga och visa er bilder och snacka med er men sedan från 1 dag till en annan så bara tappar jag lusten totalt igen…

Men nu är lusten i full gång och jag har massvis med bilder att visa er 🙂

Vi börjar med gårkvällens födelsedags middag! Jag och min storebror fyllde ju år i tisdags. Jag fyllde 20 (wiiiihoooo) och han 25. Jag firade med familjen
(visar er bilder senare) men stackars Oliver satt på flygplanet då påväg till lite olika ställen för att jobba. Men igår kom han hem igen så vi firade alltså honom igår 🙂 Vi stod och väntade på honom vid hans tåg när han anlände med ballonger och sjöng högt längs hela parrongen ”JA MÅ HAN LEVA” när han steg av haha. Asså SOM han skämdes! Han är inte den typen som gillar att dra till sig uppmärksamet. Efter det drog vi direkt vidare till Berns Asiatiska för en supergod lång middag med presentöppning, härliga samtal och massa skratt. Det är verkligen super jäkla gott där, så har ni inte varit där så kan jag varmt rekommendera att gå dit!

Nu står jag i butiken och ska snart sluta och dra hem till Oliver för ännu en familje middag <3

Hörs senare med massa bilder! Nu är jag tillbaka <3

 

16 reaktioner på “FÖDELSEDAGS MIDDAG PÅ BERNS”

 • marie k skriver:

  Stort grattis, och hoppas du hade en fin dag med nära och kära. Blir så glad när jag ser du varit inne och skrivit lite. Tack för du delar med dig.

 • Lisa i Norrköping skriver:

  Åhhhhh finaste familjen!!!
  Den värme och kärlek ni visar varandra är helt makalös…
  Måste kännas speciellt att ha samma födelsedag som brorsan och att fylla jämnt dessutom!!!
  Måste bara få fråga vad du använder för ögonskuggor? De gör verkligen dina mandelformade ögon till något utöver det vanliga…
  Kram till er Alla

 • Moa skriver:

  Så kul att du är tillbaka! Som jag har längtat då din blogg är min favvo:) grattis efterskott!!

 • Kathrin skriver:

  Härlig färg på ögonmaken, du passar verkligen i den <3

 • Ullis skriver:

  Grattis på födelsedagen! Har full förståelse för att du inte alltid har lust att blogga – det är sunt att avstå ibland och bara leva livet med nära och kära! Kram

 • Pauli skriver:

  Fy vad härligt! Så kul när du skriver, din blogg är garanterat en av mina favoriter. Du känns ju bara som en sån himla skön tjej 🙂 hoppas du mår okej!

 • Jessica skriver:

  Kan du snälla ha en frågestund?

 • Veronica skriver:

  Kul med nytt inlägg från dig och grattis i efterskott. 20 är det nästan lite magiskt att fylla

 • Pp skriver:

  Hej!

  Kan du inte skriva vad du har på dig i inläggen där du har bilder på dig själv?
  (Gillade halsbandet på bilden)

  Tack!
  🙂

 • Nirie skriver:

  Your family is so beautiful! Love the white jacket you’re wearing, where is it from??

 • anonym skriver:

  Gud vad kul att du är tillbaka!! Din blogg är nämligen min favvo, och jag läser många! 🙂 Grattis i efterskott hoppas du hade en underbar dag för det är du värd.

 • Frida skriver:

  Grattis i efterskott! Hoppas du hade en underbar dag!! 🙂

 • Ellie Dahlerus skriver:

  gud vad underbart! Vad roligt att ni är födda på samma dag. 🙂

  Har tänkt på att bloglovin inte uppdateras på din blogg (eller vad säger man?) förut kunde jag läsa din blogg via appen men inte nu. Vet du något om det? Eller är det bara min app som är lite efter? 😉

  Så otroligt kul att du har blogglust!

 • Karin B skriver:

  Maten ser så god ut!

 • Annie skriver:

  Vart kommer din snygga svarta tröja ifrån?? Kan du inte alltid skriva vad kläderna kommer från eftersom dem alltid är så snygga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *