MY NEW YEARS EVE

IMG_4267
IMG_4256
IMG_4270
IMG_4264
IMG_4271
IMG_4275
IMG_4273
IMG_4276

 

Hallå där i stugorna!

Tänkte visa er lite bilder ( här är del 1)  från mitt mysiga nyår som firades hemma i lugn och ro med familjen. Vi hade absolut ingenting planerat inför nyår så vi samlade bara ihop lite snabbt ett gött gäng som kom över till oss på god middag lagad av mamma och min Phillipe.

Det här är faktiskt fjärde året i rad som jag chillar på nyår. Tycker det är så otroligt överskattat och jag föredrar ju Alltid att vara med familjen, så varför inte även på nyår liksom. Dessutom har jag inte känt något behov för 5 öre på senaste tiden att dricka alkohol eller festa. Har inte druckit alkohol på fler flera veckor. Känns super skönt, för det värsta jag vet är fan att vara bakis asså! Not worth it!

Jag hade på min min nya jumpsuit från Zara som jag bara dör för! Den är öppen i hela ryggen 🙂

Mer bilder får ni senare. Puss!

Btw. Varför jag inte bloggade igår och i förrgår var för att jag klantigt nog glömde datorn på bussen i förrgår! Höll på att dö av panik men som tur var hade busschauffören tagit hand om den och jag fick tillbaka den idag 🙂

 

1 reaktion på “MY NEW YEARS EVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *