PÅ AKUTEN….

Bild 2015-01-05 kl. 14.19 #2

Jag har sådan jäkla otur med min mage hela tiden. Smärtorna som jag hade i våras när mamma åkte in med mig till akuten har kommit tillbaka lite då och då under hösten. Men idag när jag stod i butiken kom det jätte mycket och det kändes som att jag skulle svimma där inne. Kunderna måste tyckt att jag var så skum när jag hukade med ryggen och andades högt samtidigt som jag tog betalt i kassan. Men som tur är har jag en grym vän Siri som kunde hoppa  in och ta över mitt pass idag. Så nu sitter vi här på Danderyds sjukhus och har precis tagit lite prover och nu får vi bara vänta och se vad problemet kan vara.

Som tur är har smärtorna gått över lite nu så kan passa på att surfa och blogga lite på datorn 🙂

7 reaktioner på “PÅ AKUTEN….”

 • anonym skriver:

  Krya på dig!! Hoppas verkligen din smärtor i magen går över!!

 • Moi illa magge skriver:

  Har haft magproblem sen många år, kommer o går, farsan hade samma. Ätit magmedicin o lugnande, pennicillin m.m. Sur mage, magsår, tarm problem. Du äter fel mycket grön frukt?, fråga släkten om fler är drabbade. Både på Wahlgren o Ingrosso sidorna.
  Det finns vetegröt som är bra att ta och havredryck o a-fil. Lactos och mjölk problem?
  Allt från tarmveckssveda till sura uppstötningar eller illamånde med kallsvett har vi i föreningen för magars illa farande.
  Tycker du är en nice person så du borde inte ha ont, stackare.
  Man exprimenterar med med mat när man har ont sen är livet på topp där i mellan.
  Om inte Losec fungerar finns Zantac både som tablett o lösupp tablett.
  Du måste ha med nått när du står o knöker magen hela dan, äta nått som inte e starkt och ger ro i maggis.
  Oro o många tankar är ofta med i detta spel.

 • helena skriver:

  Ajdå, hoppas det blir bättre! Kram 🙂

 • Charlotte skriver:

  Krya på dig gumman <3

 • barbierosa skriver:

  Låter som du har IBS eller problem med gallan?

 • Strega skriver:

  Hej!
  Nu ska du läsa här! Jag är närmare din mormors ålder och jag älskar din blogg! Vilken otroligt fin tjej du är och idag i Nyhetsmorgon fick du ju högsta betyg av din mamma för att du är till så oerhört stor hjälp för henne och hela er familj! MEN: här finns en liten risk i allt detta beröm; du vill vara så bra du kan för alla, som du bryr dig om! Kanske glömmer du att bry dig om dig själv?

  En sak till: Du är en klok, kärleksfull. omtänksam dotter, syster, flickvän osv. Du är dessutom makalöst vacker, med eller utan smink. Får du höra en endaste elak kommentar, så kom ihåg, det är någon olycklig medsyster, som skriver den. ”Man FÅR inte vara en underbar tjej och DESSUTOM vacker”. Jo, det får man, och din pojkvän vet detta. Stor kram på dig, fina Bianca! Från en som är född 1945!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *