NEW YEARS EVE DEL 2

IMG_4296

Maqry var såklart med under hela kvällen. Och konstigt (och väldigt skönt nog) så var han inte ett dugg rädd för alla smällare. Förra året hittade vi ingen som kunde passa Marqy under nyår så jag fick sitta hemma ensam med honom haha. Men det var mysigt det också!

IMG_4281

Phillipe gjorde en grym förrätt till oss alla, nämligen Ceviche. Det är handskalade räkor, salma lax, mango, avokado, chili, vitlök, en skvätt limejuice och olivolja. Tänk bara på att dra i limen och kryddningen precis innan servering för att rätten inte ska bli vattnig. Jag lovar er, denna rätt är helt sjukt god!

IMG_4291

Lite party pyntning har väl inte skadat någon?! Vi köpte våra på butiken PartyLand inne i stan. De har sjukt mycket bra pynt inför alla slags evenemang. Så som möhippor, födelsedags kalas för alla åldrar, julpynt, massa utklädander, nyårspynt… hur mycket som helst helt enkelt!

IMG_4298

Mamma gjorde en crème brulle  som var väldigt smaskens. Jag brukar inte gilla det men denna var faktiskt grymt god. Recept kanske ni kan hitta på mammas blogg eller i hennes kokbok.

IMG_4300
IMG_4301
IMG_4307
IMG_4309

Påklädd för att gå ut på verandan och kolla in alla fyrverkerier på tolvslaget. Tyvärr var det inte så många vi såg haha och vi hade inga egna då mamma får lite panik över smällare och sånt..

IMG_4310

IMG_4311
Så en väldigt soft nyårskväll helt enkelt. Men nästa år, då ska jag Banne mig styra ihop fetast nyårsfesten! Jag fyller 21 och Oliver 26 dagen innan så tänkte att vi firar vår födelsedag på nyår och slår ihop allt liksom. Köra en stor middag och sen fest hela natten lång! Vill börja planera redan nu haha!

Nu har jag precis kommit hem btw från sjukhuset. De verkar inte hitta felet även denna gång. Tror jag är allergisk mot laktos och gluten faktiskt. I somras när jag uteslöt de båda i 3 månader så mådde jag toppen! Så det är väl dags att göra det igen. Tråkigt bara då jag älskar yougurt, pasta, bröd, pizza, hamburgare, fil, desserter… amen ALLT!

Måste hoppa in i en dusch nu för vi ska nämligen dra in till stan och möta mamma för middag på Cafe Beirut 🙂

Puss på er <3

 

 

6 reaktioner på “NEW YEARS EVE DEL 2”

 • pauli skriver:

  Fy vad jobbigt med magproblem, här har du en brutta med världens knasigaste mage men jag har lyckligt nog klarat mig undan glutenintolerans i alla fall. MEN kan ju glatt säga dig att det finns oerhört mycket goda laktosfria yoghurts och glasser och efterrätter osv. Laktosfria mjölkhyllan på affärerna har verkligen ökat och du kan hitta typ allt där och göra dina goda saker snälla för magen! Gluten kan jag dock inte hjälpa dig med hehe… Förhoppningsvis blir det bättre snart! 🙂 Supergla att du börjat blogga igen. Har saknat dina inlägg!

 • marie k skriver:

  Jag hade problem med magen i flera år, så fruktansvärt ont ibland att man höll på att svimma. Använder nu laktos fria produkter och även bytt ut kött till soyaprodukter från hälsans kök. Inte lätt men min mage blivit så mycket bättre. Pasta finns även glutenfritt nu. Hoppas du kryar på dig.

 • Maria skriver:

  Jag har jätteproblem med min mage. Har IBS och det är som att vara i helvetet ibland. Att äta enligt Fodmap ska vara bra tydligen men helst ska man ha dietist till det och det har jag inte. Har dock uteslutit gluten, laktos och lök från kosten. Gluten och lök kan ibland vara lite klurigt men när det gäller laktos så finns det mycket alternativ som är laktosfria och riktigt goda såba också 🙂
  lycka till och ta hand om magen 🙂

 • Evelina skriver:

  Jag är allergisk mot mjölkprotein och gluten.
  Jag äter alpro soya yoghurt med smak som tex vanilj, jordgubb, blåbär. Det är mina favoriter som jag tycker är mest likt yoghurt. Som spagetti har jag hittat spagetti från Icas egna märke som är gjord på ris och majs.

 • sara skriver:

  Menar du inte cremé brullé eller hur de stavas 😉 ser inte ut som nån pannacotta iaf.. hehe

 • Erika skriver:

  jobbig med magproblem! Jag är själv laktosintolerant och det finns måånga goda laktosfria alternativ att äta..
  Kom ihåg när jag fick reda på att jag var laktosintolerant så nämnde läkarna att äter man för mycket som innehåller laktos så förstörs ”tarmludret” tillfälligt och kan då få svårt att ta upp gluten och blir då glutenintolerant… men att detta går över efter en tid om man äter helt laktosfritt..

  Hoppas det löser sig för dig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *