FÖDELSEDAG DEL 2

IMG_4168
IMG_4238

 

Byxor Weekday // Klackar Zara // Jacka Furuchi // Kavaj Zara // Väska Balanciaga

Haha asså ursäkta för världens sämsta kvalité men ingen i min familj orkar ta 10 minuter att försöka få till en outfit bild…. Så denna får duga.

IMG_4176
IMG_8336
IMG_4184
IMG_4193
IMG_4194
IMG_4215
IMG_4206
IMG_4217
IMG_4224
IMG_4226
IMG_8340-670x502
Godkväll på er!

Här kommer del 2 av mina födelsedags bilder. Mamma överraskade mig och tog oss alla till Grand Hotel där vi skulle avnjuta deras AfternoonTea med utsikt över Stockholm. Utsikten var vacker och det var väldigt mysigt men mer än så vad det tyvärr inte. Vi alla blev sjukt besvikna på det dem serverade. Smakade lite som mackorna som ligger inplastade på Z-Eleven faktiskt… Inte alls värt 450 kr per person. Bakelserna var inte heller några höjdare. Så jag skulle inte rekommendera att gå dit och spendera mycket pengar på något som inte smakade så värst mycket. Då lägger jag hellre dem pengarna på någon restaurang med god mat. Men det var en super fin tanke av min underbara mamma! Älskar dig så mycket mami <3

Vi blev inte så mätta av Grand Hotel så vi bestämde oss för att beställa med oss mat hem från Sabai Song och avslutade kvällen med middag runt soffbordet. En perfekt dag som avslutades på bästa sätt <3

Btw, märker ni hur mycket vi äter haha?! Verkligen konstant mat här på bloggen… Sorry för det men snart så blir det roligare bilder 🙂

Nu ska vi dra in mot stan för ännu lite mer mat på K25 och sedan bio 🙂 Ha en trevlig tisdagskväll så hörs vi imorgon. Har äntligen fört över lite bilder ifrån Italien så tänkte börja visa er dem 🙂

Puss!

5 reaktioner på “FÖDELSEDAG DEL 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *