THAILAND

IMG_0556
IMG_0636
O
m exakt sex dagar drar vi hela familjen inklusive Phillipe till Thailand i 2 veckor!! SHIT vad jag längtar alltså!! Kommer vara så skönt att spendera dagarna på olika stränder, bada i saltvatten, sola och bli brun, äta god thailändsk mat och njuta av kulturen där. Bilderna ovan är ifrån förra året när vi var i Thailand. Vi ska till samma ställe detta fast vi ska bo på 2 olika ställen istället för 1. Kan knappt vänta längre!

Ska bli skönt att bloggen får lite härligare bilder också än alla mörka vinterbilder haha.

Btw. Det blev ingen brunch inne i stan för mig och Phillipe. Vi vaknade så sent och jag fastnade framför datorn så vi har stannat hemma hela dagen. Skönt det med. Jag håller nämligen på med en liten throwback på året 2014 till er 🙂

Hörs senare då jag visar del 2 av min födelsedag <3 Puss!

 

3 reaktioner på “THAILAND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *