BIOMYS MED FAMILJEN

IMG_6856
IMG_6855
IMG_6857
IMG_6859

 

Byxor är gamla från Gina Tricot // Sneakers från Zara (fick av Benjamin i julklapp)  // Fuskpäls från Lindex // Väska från Rebecca Minkoff (fick av mamma i julklapp) 

Igår så drog vi som sagt in till stan för biomys. Vi drog först till Vigårda för att avnjuta deras hamburgare. Dem är såå goda, kostar under 100lappen och du får maten inom 5 minuter. En mycket, jäkligt mycket bättre variant av McDonald´s typ hehe. Efter vi ätit oss mätta drog vi till Sergel för att se nya svenska komedin ¨Micke & Veronica¨ med David Hellenius och Isabella Scorupco i huvudrollerna. En mycket rolig film som var väldigt bra och underhållande för att vara svensk.

Btw. Snodde bilder från mammas Iphone då både min kamera och telefon dog :/

Ses snart hörni. Puss <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *