NONNA <3

IMG_4716
IMG_4722
IMG_4726
IMG_4728

Min söta farmor Melina och min vackra kusin Isabella <3 

Asså kolla hur söt min lilla farmor är <3 För ett tag sedan var jag och bröderna på lunch hos henne för att hälsa på och kramas med henne och nonno (farfar på italienska) Tyvärr fick vi reda på den hemska nyheten att hon tyvärr har fått cancer 🙁 Men vi hoppas och håller alla tummar vi har och ber till gud (om han nu existerar) att hon kommer klara detta 🙂 Det ser bra ut nu men med denna hemska sjukdom vet man aldrig…

Ville bara ge henne lite kärlek här inne. Inte så ofta jag visar min pappas sida.

Står just nu i butiken btw. Ni hittar mig i Mood Gallerian på 2 våningen i PernillaWahlgrenCollection butiken (såklart hehe). Vi har 50 % rea btw just nu också!! Ändra fram till 12e då vi tyvärr stänger i 1 vecka för att flytta upp en våning och fortsätta butiken där. Slutar dock snart och ska till sjukhuset direkt efter. Ska nämligen sätta in en P-stav i armen då alla p-piller jag gått på har inte alls fungerat på mig, så hoppas att denna ska funka!

Hörs senare med mer bilder från italien 🙂 Puss <3

 

3 reaktioner på “NONNA <3”

 • K skriver:

  P-stav är jättebra verkligen, olika för alla såklart men för mig har det funkat superbra de här åren jag har haft den *peppar peppar* 🙂

 • Josefin skriver:

  En tanke som slog mig: det kan inte vara så att det är p-pillerna som gjort dig deppig och nere?

  • biancaingrosso skriver:

   Nej tror inte det. Jag har hela livet kommit och gått när det gäller depression… Men förhoppningsvis ska det blir bättre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *