MIXED FROM ITALY

IMG_2936
IMG_2934

 Grymt smarrig lunch i Capri med hela gänget <3

IMG_2925

Hittade en snygg liten väska inne i en butik vid stranden….haha! 

IMG_2637

 Massa kärlek till dessa <3

IMG_2977

Såhär såg oftast våra dagar ut. Bara chillade runt i huset. Satt och vilade med ett glas champagne och lät diskussionerna flöda på samtidigt som solen sken på den klarblå himlen, ett dopp eller två i poolen, åt underbar pasta ute på altanen som Benjamin och Phillipe slängde ihop, solade lite… aa ni fattar?! Livet när det är som bäst 🙂 

IMG_2991

IMG_2631
IMG_2997

 Jag har nog världens sötaste lillebror <3

IMG_3007

IMG_3008

IMG_3083
Har massa bilder kvar att visa men får ta dem i lite olika inlägg så det inte blir en helt bildbomb!

Har precis kommit hem btw från stan. Jag var ju hos läkaren och satte in min P-stav. Gjorde inte alls ont och gick på ca 10 min. Super skönt! Efter det mötte jag upp Saga och Hjördis för lite tjejsnack på Escalier och nu är jag hemma igen.

Jag jobbar ikväll på Cafe Opera så har bjudit över lite vänner på lite fördrinkar innan vi drar ut och dansar! Var ett bra tag sedan och jag är så jäkla danssugen! Mike (min bästa killkompis) ska med och så fort vi syns ute så dansar vi sönder stället haha! Så måste hoppa in i en dusch nu och börja fixa mig innan alla kommer 🙂 Jag går dock på antibiotika så kör utan alkohol ikväll. Men det gör mig inget 🙂 Jag har lika roligt ändå! Med gott sällskap och dansasugna vänner så behövs knappt alkohol!

Och juste! Vill ni skriva upp er på kvällens lista så maila mig bara till [email protected] med ditt namn och antalet personer du kommer med så fixar jag lista 🙂

Hörs antingen senare eller imorgon vänner. Puss <3

 

3 reaktioner på “MIXED FROM ITALY”

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca

  Jag tänkte bara meddela att dina inlägg inte längre syns på bloglovin, det går heller inte att söka efter din blogg där. Kanske är så för fler?

  Hälsningar Johanna

 • marie k skriver:

  Hoppas ni får en lika lyckad semester i Thailand som ni hade i Italien. Ha kul och ta hand om varandra.

 • Sofia skriver:

  Varflr umgås inte ni med Laila längre?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *