THROWBACK GBG

IMG_5530
IMG_5528
IMG_5546
IMG_5607
IMG_5611
IMG_5570
IMG_5599
IMG_5631
20141124-171128
Godmorgon på er! Här ovan har ni en liten throwback från Göteborg när jag, mamma, Benjamin & Theo besökte staden för 1 dygn just för att gå på Lisebergs julmarknad eller vad man ska kalla det. Hela Liseberg pyntas och verkligen andas jul, som ur en saga! Riktigt grymt tips till er som vill känna lite extra julkänsla next year <3

Vaknade imorse och mådde sämst. Ibland kan det hända att jag vaknar och känner mig så sjukt jäkla nere. När jag kan börja gråta åt absolut ingenting. Det är då jag börjar känna att en depression är tillbaka, och när detta händer mig brukar jag följa min magkänsla och fortsätta vara nere i några dagar. Har då ingen lust för nånting och är allmänt butter och ledsen. Ligger mest hemma i soffan och är trött.

Men påväg till jobbet imorse bestämde jag mig för att tänka positivt istället. Att inte lyssna på min magkänsla och rycka upp mig själv istället. Rakade mig på ryggen och gick med bestämda steg och ett leende på läpparna. Tänkte då att jag är påväg till mitt jobb nu och att jag ska faktiskt ska vara glad att jag ens har ett jobb (inte alla som har det..) att jag har en familj som älskar mig lika mycket som jag älskar dem, en underbar pojkvän som älskar mig och härliga vänner. Vad mer kan man begära liksom? Att livet alltså ska vara fartfylldt med roliga aktiviteter…? Nja inte riktigt va. Måste börja se det positiva i det lilla mer och uppskatta vardagen som den är. Att jag är frisk och mår bra 🙂 Och att jag faktiskt ska till Thailand på MÅNDAAAAG!

Hörs senare med mer bilder. Puss <3

 

6 reaktioner på “THROWBACK GBG”

 • Maria J skriver:

  Jag är som du, vissa dagar är bara skit, då fick jag ett råd av en arbetskamrat.
  Ta en positiv tanke, vad som helst, och bara tänk på det, frossa i den.
  Detta hjälper mig. Fast ibland måste man få vara lite down.

 • Annika skriver:

  Jag såg i ett tidigare inlägg som du skrivit att du ätit p-piller. Man kan ju bli nedstämd av att äta p-piller och även av p-stav som du använder nu. Nu vet jag ju inte om det finns andra orsaker till att du mår dåligt men det var en tanke som dök upp då jag själv mått jättedåligt (depression) av att äta p-piller.

 • Prova skriver:

  Vitamintillskott.

 • marie k skriver:

  Något som är viktigt är att omge sig med positiva människor. Och du är lyckligt lottad som har en fin familj och pojkvän som älskar dig villkorslöst. Tänk ljusa tankar im det känns mörkt.

 • Linnea skriver:

  Hihi kunde inte låta bli att fnissa av ”rakade mig på ryggen”

  Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *