OUR WAY TO THAILAND

IMG_4389
IMG_4391
IMG_4392
IMG_4396
IMG_4399
IMG_4401
God kväll hörni! Här är klockan lite över 1 på natten och jag ligger just nu i sängen och skriver till er. Vi har precis kommit tillbaka efter en sen middag på hotellet.

Sorry för dålig uppdatering här idag btw men slappade vid poolen hela morgonen men sen brände jag mig så grovt att jag var tvungen att gå tillbaka in till hotellrummet. Jag tog nämligen med en skrubb tvål som jag skrubbade hårt och länge hela kroppen med innan jag drog ut i solen och dum som jag var la jag mig utan solskyddsfaktor och somnade typ där. Hela min kropp är lika röd som en kräfta och jag har ont överallt haha. Så vid 14.00 tiden drog jag in till hotellrummet för att vila och smörja in mig med massa kräm och somnade där. Vaknade sedan kl 9 på kvällen och har missat typ hela dagen haha.

Bilderna ovan är iallfall från gårdagen på Arlanda innan vi skulle flyga. Vi käkade frukost på Joe And The Juice och alla tog varsin juice och varsin macka med tonfisk på, mums! Jag passade på (som jag skrev tidigare) att göra lite tidsinställda blogg inlägg till er men såg dock nu att vissa inte kom upp… Synd! Men får lägga upp dem senare bara 🙂

Nej, nu ska vi sova för imorgon drar vi ut till Paradise Island !!! LÄNGTAR! Hoppas bara min bränna lugnat ner sig så man kan vara ute i solen åtminstone haha. Om ni har några tips mot bränd hud får ni gärna kommenera i kommentarsfältet och hjälpa mig lite 🙂

Puss!

 

 

11 reaktioner på “OUR WAY TO THAILAND”

 • theres skriver:

  Köp aloevera gel funkar alltid och är super bra.

 • marie k skriver:

  Köp en snygg solhatt, så du skyddar ansiktet. Ha en fin dag med dina kära.

 • emelie skriver:

  Skulle också rekommendera aloe vera gel. gärna om du kan förvara den i kylskåp 🙂

 • Jessika skriver:

  Testa att ha på naturell yoghurt där du bränt dig. Huden suger in yoghurten, smörj på ytterliggare några lager i omgångar allt efter att huden suger in yoghurten. Funkar fint och det kyler även gott.

 • Elin skriver:

  Jag har alltid med mig Alovera och kylbalsam, kylbalsam har funkat bäst på mig!

 • Therese skriver:

  Aloevera tycker jag funkar jättebra testa de ha en härlig semester☺

 • Frida skriver:

  Köp 100 %ig aloe vera gel, brukar finnas massor i Thailand 🙂 Lägg på över natten och det borde ha lugnat sig till dagen efter. Har alltid funkat för mig.

 • Gisela skriver:

  Sök på sunburn + tea eller kolla denna länk.
  http://m.instructables.com/id/The-single-most-effective-way-to-get-rid-of-a-sunb/

  Detta verkar fungera. Vet om tipset sedan tidigare, men har inte behövt pröva ännu. Men det kan vara värt att testa.

 • lisa skriver:

  Hei Bianca. Utrolig bra blogg du har. Til og med i Norge leser vi den 🙂
  Så tråkigt å bli solbrent, men da blir du iallafall brun etterpå..

  Jeg undrer hvor din t-shirt er kjøpt? Liker at den går helt opp imot halsen uten noen utrigning 😀

  Hilsen Lisa <3

 • Erica skriver:

  Aloe Vera är skit bra! Vet inte vilken strand ni är på. Men när jag låg på surin beach brände jag upp heeela mig pga att jag låg i Solen med cocosolja (mindre smart) Men då kom det fram en liten tant som undrade om jag ville bli insmord i riktig aloevera växt. Kostade typ 5 spänn och det gjorde mirakel! Så om du ser någon liten tant som går runt med aloevera växter på ryggen, ropa dit henne 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *