THAILAND

IMG_4415
IMG_4416
IMG_4418
IMG_4421
IMG_4430
IMG_4434
Tjäna och godmorgön Sweden! Här är klockan lite efter 4 och jag fortfarande bränd och röd som en tomat haha. Tog dock en titt i kommentarsfältet för att se era tips och många skrev om aloevera kräm och jag hittade en i en butik här. Har krämat in mig så ofta jag kan över hela kroppen och det börjar faktiskt bli bättre, iallfall i ansiktet. Bröstet är fortfarande grisrosa och svider som bara den haha!

Bilderna är ifrån gårdagen då vi käkade lunch uppe på en klippa vid vår strand. Riktigt god mat där! Jag hann bara fota det Theo beställde in vilket var Club Sandwich (såklart, alla ungar älskar det) och jag beställe en Mixed Vegitables With Chicken. Alltså wokade grönsaker med kyckling. Försöker vara nyttig så jag inte får ont i magen här nere 🙂 Blev så trött som ni kanske ser hehe efter maten så jag somnade i nån minut vid bordet på Phillipes axel.

Nej nu ska jag in på rummet och lägga mig och vila ansiktet innan vi ska göra oss i ordning för kvällen. Blir middag inne i Patong ikväll med Melina och Jacob (Olivers kompisar som också är här )

Puss på <3! Hörs senare med mer bilder!

 

 

4 reaktioner på “THAILAND”

 • Kattis skriver:

  Du solar ganska ofta, va försiktigt med det. Bränna sig är farlig,det kommer senare i livet. Jag gjorde precis som du,idag är jag 47 och har elakartad hudtumör. Jag vill bara varna dig, ha en bra semester

 • anonym skriver:

  Gud vad härligt ni ser ut att ha det & kul att du bloggar när du är i Thailand också 🙂

 • Nej skriver:

  Cocoa Butter hand and lotion from Bioskincare är bäst. Torkar snabbt o ger solbrännan brunhet över natten,. Fanns även nått från Henkel innan som var superbra. Bör ju finnas Kokos smör lotion på detta lands fasta mark. Det bör försvinna o sugas upp annars blir skinnet kokt.

 • victoria skriver:

  Ohmyyyyyy så härligt det ser ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *