LUNCH WITH A VIEW

IMG_4457
IMG_4439
IMG_4437
IMG_4440
IMG_4453
IMG_4445
IMG_4450
IMG_4451
IMG_4441
IMG_4454
IMG_4458

 

Godmorgon på er! Blir lite dåligt med uppdateringar här tyvärr. Först på grund av tidsskillnaden, vi är borta från rummet och wifi typ hela dagen och oftast så funkar inte internet så då väljer jag att gå ner till stranden istället för att sitta och vänta på rummet i timmar på att internet ska börja fungera…!

Men iallafall! För några dagar sedan åt vi på vårt favvo lunch ställe. Precis bredvid vårt hotell finns det ett litet hak uppe på ett klippa med världens vackraste utsikt och stört go mat. När man är i thailand ska man definitivt inte vara rädd för att gå till de ställerna som inte ser så lyxiga ut, det är oftast de ställerna som serverar bäst mat. Det är liksom det som är det charmiga med Thailand.

Nu ska jag ut ifrån rummet och dra ner till stranden. Vi har nämligen hyrt en båt idag som ska ta oss ut till Freedom Beach <3

Hörs senare! Puss!

1 reaktion på “LUNCH WITH A VIEW”

 • Josephine Barnaby skriver:

  Hej
  Jag och min son som är 6 år såg dig och din familj på Freedom Beach, både i går och i dag.
  Jag har 4 barn precis som din mamma, min dotter är snart 19 år och sen 3 pojkar till.
  Har fått lyxen att få åka med min pappa till Thailand och vila upp mig efter en lång tids sjukdom.
  När jag såg er familj så längtade jag så oehört efter min familj hemma i Sverige.
  Ni verkade ha så fin sammanhållning er syskon.
  Jag skulle aldrig gå fram och störa på er privata semester.
  Jag hoppas att ni har en underbar vistelse i Thailand. Du ser ut att vara en otroligt rar och go tjej.
  Allt gott till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *