KYLIE JENNER <3

IMG_6875
Om det är någon jag tycker ROCKAR just nu inom modet är det yngsta systern i Kardashian familjen Kylie Jenner. Hon är endast 17 år gammal och har till 100 procent hittat hennes stil! Och denna outfit fick mig att vilja kopiera hela looken rakt av! Så jäääkla snyggt!!

Som ni vet så älskar ju jag realityshows och Kardashians är ju lätt en favorit! Och bland systrarna är numera Khloe och Kylie mina favoriter! Så himla sköna brudar som verkligen bjuder på sig själva och som inspirerar än dagligen rent modemässigt.

 

 

4 reaktioner på “KYLIE JENNER <3”

 • Ellinor skriver:

  Hej Bianca!
  Hoppas ni har en fantastisk resa i Thailand.
  Tips på inlägg: Du inspirerar mig ständigt och något som jag är nyfiken på och skulle vilja titta närmare på är ditt förråd av väskor! Du verkar ha så många olika, kan du inte slänga ihop ett inlägg om dom när du kommer hem?
  Kram

 • Amelia skriver:

  Snälla!
  Din blogg finns inte längre på blog lovin… Eller den uppdaterad inte där iaf så jag missar alla dina inlägg. Kan du försöka kolla upp det? Fixa så att du finns på bloglovin igen <3

 • Kardashe skriver:

  Såg kardashian i början när dom liksom var som bäst o rotade sig, nu går ju 2013 när Kim i gång med att föda. Dom ser väldans skurna ut i ansiktet, stela som attan. Där för är 17 åringen som du säger bäst, naturlig o likable.

 • Amanda skriver:

  Sorry men jag tycker verkligen Kylie beter sig too cool to function. De andra systrarna Kardashian/Jenner känns mycket mer naturliga och genuina.. Däremot har du sjukt fin stil **

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *