MAI KAOLAK

IMG_9171-670x502
IMG_4496
IMG_4491
IMG_4492
IMG_4494
IMG_4502
IMG_4504

IMG_4507
IMG_4509
Igår åkte vi som sagt över till Kaolak och ett nytt hotel över dagen. Super fint hotel med ur läckra bungalows som hotellrum. Då slog det verkligen in att man var utomlands haha. Brukar ta ett tag för mig annars att fatta att jag faktiskt befinner mig i ett annat land, i en annan kontinent, tvärs över atlanten långt långt hemifrån hehe. Men iallafall, super mysigt hotel med snygga pool områden, en vacker strand med massvis av restaurangen längs hela beachen och grym service. Kan varmt rekommenderas om ni är här med familjen, stället heter alltså Mai Kaolak (tror jag stavat rätt…?! )

Jag har precis kommit hem ifrån en stört god italiensk resturang tro det eller ej här i Thailand. Riktigt jäkla god mat gjord av italienare. Rätt skönt att byta kultur i matväg då jag måste medge att hur god thailändsk mat än är så kan man lätt tröttna efter några dagar…

Nu är klockan runt 02.00 på natten här och det är nog dags för mig att gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen också. Vi ska dra ut till ännu en ö och uppleva ännu mer paradis 🙂 Låter fine by me <3

Hörs imorgon vänner! Puss!

 

1 reaktion på “MAI KAOLAK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *