FREEDOM BEACH

IMG_4510
IMG_4512
IMG_7009
IMG_4531
IMG_4513
IMG_7010
Glad lördag på er! Vet inte riktigt vad som hänt med bloggen men känns som att det är lite kaos med inläggen, dem byter plats, rubriker försvinner och lite annat. Hoppas det löser sig snart. Har haft problem med överföringen av bilder… så vidrigt jobbigt när sådant händer! Värsta jag vet när internet eller datorn strular eller är seg.

Här iallafal är lite bilder Part 1 (har mer bilder hehe) ifrån gårdagen då vi var ute på Freedom Beach och softade galet. Riktigt fin strand med grym restaurang som har min all time favvo tonfisk sallad.

Just nu ligger jag i sängen på hotellrummet och försöker vila min hy. Jag har börjar fjälla helt galet på bröstet så ser ut som en krokodil just nu… GLÖM INTE SOLSKYDDS FAKTOR när ni soler god damn it! Att jag kunde tro att jag kunde skrubba mig och sedan gå ut och pressa utan solskyddsfaktor! My god im stupid!

Nej men hörs senare med mer bilder <3

 

5 reaktioner på “FREEDOM BEACH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *