LUNCH ON THE BEACH

IMG_7011
IMG_4515
IMG_9291-670x502
IMG_4529
IMG_4527

 

Hallå på er!

Jag har så himla svårt med att lägga upp inlägg så att de kommer upp i rätt tid för er in sveden. Men det krockar typ antingen med min dator eller med finest sida för då läggs det upp helt kocko! En annan sak jag är sjukt irriterad på är att Måååånga som är för stora för finest nya sida!! Så fruktansvärt irriterande, för det är typ mina finaste bilder som inte kan läggas upp! Hade 2 fina bilder på mig från lunchen som jag skulle lägga upp i detta inlägg men som var för stora! Så fruktansvärt irriterande!!

Aja, åt det mer positiva hållet då. Vi ska snart dra till Melina och Jacobs hus för en hel dag där. De bor i det absolut finaste huset jag någonsin sett så ska bli jäkligt soft att chilla där hela dagen. Oliver och Benjamin ska laga italiensk brunch också som vi ska käka på verandan senare. Kan bli mer soft ?!

Hörs senare, tar nämligen med mig datorn dit så ska försöka hoppa in bland baddoppen och hälsa på er 🙂

Puss <3

 

2 reaktioner på “LUNCH ON THE BEACH”

  • kojbe (Eva) skriver:

    Du kan ju ändra storleken på bilderna ex genom paint gör en kopia o sen öppnar du den där och ändrar storlek ex till 50% på båda hållen så brukar de gå att lägga upp.
    Har haft mycket problem med att få in bilder på tradera när jag sålt en massa där så därför jag fick hitta på ett sätt som fungerade

  • Marie skriver:

    Gör en Print Screen på bilden och klistra in den i paint och spara den. Då blir den liten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *