LUNCH IN PATONG

IMG_4578
IMG_4581
IMG_4585

Hahaha asså Benjamin…. Ungefär så som Benji ser ut på denna bild ser vi typ alla ut varje kväll då vi blir så otroligt trötta fort här. 

IMG_4582
IMG_4586
IMG_4587

 

Lite bilder från våran kväll i Patong igår. Drog på mig min nya röda klänning från Mango, bara älskar det märket! Så mycket fint! Kan ju inte visa mitt bröst så tur att jag tagit med mig mycket som går att knäppa ända till halsen.

Ett tips dock om ni ska till Patong för shoppingens skull. Gå dit på dagen, mycket mindre folk och det känns inte lika ofräscht då 🙂

Just nu är klockan 02.50 här och jag jobbar hårt för att hålla ögonen öppna. Är mega trött. Tvättade fötterna i handfatet som jag oftast brukar göra så kommer somna skönt! Låter kanske konstigt, men jag kan absolut Inte somna om mina fötter är smutsiga eller klibbiga! Bästa jag vet nytvättade, lena fötter under täcket! Någon som känner samma?!

Nej nu ska jag sova. Ny dag på stranden imorgon. Hörs då. Puss <3

8 reaktioner på “LUNCH IN PATONG”

 • Ullis skriver:

  Skrattade när jag läste om din fottvätt – jag är precis likadan. Somna med smutsiga fötter? ALDRIG! Går helbort! Min lilla mormor var likadan.

 • Isabelle skriver:

  Hej, vi ska upp till stockholm om några helger, vi är två tjejer på snart 20 år!
  jag undrar om du kan tipsa lite om restauranger som har god mat, uteställen och lite butiker. Gärna så centralt som möjligt 🙂

 • Becca skriver:

  Hahaha Jag som trodde att jag var ensam om att tvätta fötterna i handfatet

 • Johanna skriver:

  Åh vi ska också åka till Thailand snart (tredje gången för mig) och har också bränt mig några gånger! Men något som är bra någon dag innan man åker hem och fortsätta med när man kommit hem för att bevara brännan är att tvåla in sig med när man duschar är babyolja! Då fjällaran knappt någonting 😀
  Du har en fantastisk blogg måste jag säga, grym personlighet och härliga bilder får du alltid till! Man blir alltid inspirerad! 🙂

 • Jennifer skriver:

  Åh I wish jag också kunde skriva ”ny dag på stranden imorgon”. Men får istället byta ut på stranden till skoldag. Oh well 😀 Njut av resan!

  /Jennifer http://nouw.com/jenniifersplace

 • Moa skriver:

  Hej! Måste bara säga att du har en otroligt bra och givande blogg! Den ger en en ”feel good känsla” och många tips och inspiration. ☺️✌️

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca, brukar aldrig kommentera men måste bara säga att du verkligen nailar dina outfits varje dag. Älskar din stil!

  <3

  Ha en fin dag!

  Mvh en som alltid avslutar dagen med att läsa din blogg

 • Emelie skriver:

  Helt med dig med att man måste sova med rena fötter! Kan inte sova annars. Å på sommaren när man går barfota tvättar jag alltid mina barns fötter också 😉 Å ja. I handfatet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *