DREAM HOUSE

IMG_4614
IMG_4615
IMG_4618
IMG_4619
IMG_4613
IMG_4595
IMG_7021
IMG_4589
IMG_4597
IMG_4604
IMG_4606
Här är det feta huset som vi hängde i för några dagar sedan. Det är absolut det finaste huset jag Någonsin varit i!! Inte nog med att detta hus är 3000 kvadratmeter, har världens finaste utsikt och har en pool på 40 meter så har detta hus också en golfbana, bowlingbana, 2 gym, hiss, biljardbord, stort biorum och 10 sovrum om jag inte minns helt fel… Om inte det är ett drömhus vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Det är alltså Olivers bästa kompis Melina vars pappa som äger detta hus. Han bor här i Thailand sedan 14 år tillbaka och jobbar med att just bygga upp liknande hus, lägenheter och andra fastigheter för att sedan sälja vidare. Jag har en vän som bor i ett av husen som han har byggt upp och sålt.

Här hängde vi alltså en hel dag, helt underbart var det! Oliver lagade en stor Italiensk brunch som alla slukade i sig. Har massa mer bilder att visa men det blev så många så delar upp det i 2 inlägg.

Nu ska hoppa in i duschen. Hörs senare! Puss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *