FAVOURITE DRESS

IMG_4670
IMG_4661
IMG_4676
IMG_4682
Hade på mig denna klänning i förrgår på kvällen. Det är absolut min favorit långklänning. Lånad från mammas garderob såklart (haha). Vet inte märket men vet att hon köpte den på MyCloset 🙂

Vi ligger i sängen nu och kollar någon film på tv innan vi ska somna. Har ätit på en riktigt grym italiensk resturang här. Vi beställde in 4 pizzor till förrätt och varsin stor pasta till varmrätt. Fattar ni hur mycket vi käkar?!!?! Jag är helt proppmätt och känns som jag kan spräcka närsom.

Får visa er resten av bilderna från mitt drömhus imorgon istället för jag är för trött för att överföra alla de bilderna nu plus att det börjar bli alldeles för sent här. Ska bara tvätta fötterna först sen sova gott haha. Kul att se att ni var några stycken som också gjorde det! Älskar när ni kommenterar mer om er?! Kul att vi har saker gemensamt liksom 🙂

Ses imorn! Puss <3

10 reaktioner på “FAVOURITE DRESS”

 • Ellen skriver:

  Bianca! Just nu pågår Arga Snickarn och jag är, förlåt, förvånad.
  Men att du är vacker och fin, det vet vi, men en sådan trevlig personlighet.
  Du kan se så tuff ut, men du verkar ha ett riktigt varmt hjärta och du blev verkligen en annan person i mina ögon. Du är verkligen fin både på ut och insidan.

  Kul att få se dig i TV, det passar dig!

  Hälsa Lillebrorsan att alla kan tycka det är obehagligt att bli kritiserad MEN han hanterade det perfekt och bad om ursäkt, det är så bra gjort! Imponerande.

 • Becca skriver:

  Ni två är så otroligt vackra tillsammans!
  Jag måste verkligen hålla med Ellen som har kommenterat innan, du verkar ha ett sånt varmt och fint hjärta 🙂
  Jag hoppas verkligen att vi kommer se mer utav dig i tv rutan i framtiden 😀
  Ha en skön semester!
  Kram

 • Lisa skriver:

  Hej. Jag läser emellanåt särskilt när jag är hemma och sjuk men brukar inte kommentera. Vill bara säga att jag tycker du verkar vara en sån himla fin och jordnära tjej och du var jätte fin på tv ikväll. Jäklar vilka fina drag du har. Jag tycker det är starkt av dig att gå ut med att du inte alltid mår bra. Jag har en uppväxt med depression och lite annat och kan verkligen förstå hur svårt du har det ibland. Jag bloggade tidigare om depression/ångest/adhd för att upplysa andra om vad det innebär och vad för behandlingar och knep som finns. Om du någon gång känner att du behöver prata/skriva av dig eller bara få stöd är det bara att höra av dig (tror du ser min mejladress). Jag för naturligtvis inget vidare då ett av mina mål är att jobba med psykisk ohälsa. Jag är ju några år äldre än dig också.
  Ni verkar ha en underbar semester är lite avundsjuk på dig 😉 . Njut av era sista dagar i solen och var rädda om varandra. Kram

 • Elina skriver:

  Håller med tidigare talare! Ni borde få en helt egen reality show, skulle se VARENDA avsnitt!!! 🙂 gillar att du är så cool i arga snickaren, å alla små utryck ni i familjen gör utan att ni kanske tänker på det själva… ”jag ska slänga ut mattan” haha, så sköna ni är! Love it

 • Nelly skriver:

  Måste bara säga vad du imponerade mig i Arga Snickaren igår!
  Så otroligt genuin och gullig.

 • Alexandra skriver:

  Jätte fin klänning!! Det var kul att få se er igår på tv i programmet arga snickaren 😉

 • Vad skall man skriva?? skriver:

  Det är så sockersött här. Alla e glada o mår bra äter möd mad o blir plufsigt trötta, sover o vaknar pigga i sitt Drömhus som var en grupp med Molly Gubben o en till som var högt på listorna en gång.
  Jag minns Bianca från besöket hos tant Hollywood mest.
  Tack för ordet.

 • Emelie skriver:

  Såg er på Arga Snickaren och HERREGUD vad du och jag är lika??? När du ba ”Jag gillar typ det här!” när du stod och skrubbade huset, jag ba äntligen en till som gillar att diska/skrubba/städa/torka. Och det att du brusar upp snabbt och styr och ställer hemma, organiserar osv, haha så jag. Synd att vi inte är kompisar för vi verkar sjukt lika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *