MISSED PHOTOS

IMG_7069
IMG_7070
IMG_7071
Tjänixen! Kom precis till hotellrummet efter en middag inne i ”stan” med Phillipe och Benjamin. Mamma och Theo var för trötta för att dra in till stan så de stannade på rummet och beställde upp roomservice och Oliver åkte TYVÄRR hem idag så det blev bara vi tre. Saknar dig redan Oliver! Som jag och mamma grät när vi såg honom åka iväg. Verkligen storbölade!

Bjuder på dessa bilder medans jag redigerar resterande bilder. Sen ska jag sova, är svin trött! Puss på er och tack för alla fina kommentarer angående ”Arga Snickarn”. Har inte sett det själv än… Får göra det när jag kommer hem 🙂 Puss <3

 

5 reaktioner på “MISSED PHOTOS”

 • marie k skriver:

  Kul att se dig ”in action” på kanal 5. Det är jobbigt att vara ordnings sam och bo med några mindre ordningssamma. Men du får säkert pli på dem snart. Ha fortsatt trevlig semester.

 • Julia skriver:

  Såå kul att följa din blogg! Vart är skorna ifrån som du har på bilderna? Jättesnygga 🙂

 • Nettan skriver:

  Ser heeeelt sjukt underbart ut på er semester.
  Njut de sista dagarna för här i Sverige är de snö å kkkaaaalllllt 🙁
  Ha de gott 🙂

 • Emelie skriver:

  Tänkte bara fråga hur du blev av med fotoskräcken? Du vågade ju inte stå framför en kamera när du var med i Maria Montazamis program, men du är du med på bilder hela tiden. Jätteroligt att det blivit bättre!! Undrar bara hur du ”gjorde”? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *