LIFE IS PERFECT

IMG_0126-910x910
IMG_0127-910x682
IMG_4754
IMG_4757
Godmorgon från sol, bad och värme. Klockan är 11.40 här i Thailand och medans ni troligtvis ligger och sover eller dansar på någon nattklubb, ligger vi just nu och pressar vid poolen. Ska snart dra oss ner till stranden och fortsätta vårt enkla liv där. Måste erkänna att livet är jäkligt soft just nu. Hört att det är tokmycket snö i Sverige och iskallt… Inte något jag vill komma hem till. Vill stanna här förevigt, eller komma hem till svensk sommar iallafall haha. Känns jätte konstigt att vi ska ha på oss tjocka vinterjackor och stora kängor på fötterna och vandra i högar med snö när vi kommer hem…!

Har svin mycket bilder att visa er så ska försöka blogga så mycket jag kan, men också hänga med familjen. Hörs senare. Puss <3

 

6 reaktioner på “LIFE IS PERFECT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *