PARTYLAND

IMG_4244
IMG_4246
IMG_4248
IMG_4253
IMG_4276
IMG_4300
IMG_8423

Hörni, måste bara tipsa er om bästa butiken för fest, födelsedagar, möhippor, julafton, midsommar alla evenemang helt enkelt. De har ALLT för att du ska kunna pimpla din fest på bästa sätt. Jag gick helt bananas och ville köpa allt! Jag som älskar att pynta och gå All in när det gäller fest var i himmelriket! Till nästa födelsedag blir det direkt till Partyland och storshoppa haha!

Om ni är sugna hittar ni butiken på Regeringsgatan 20 . Ett litet roligt tips jag tänkte ni skulle tycka om 🙂

Just nu sitter jag på Maxinteatern bakom scen och väntar på att mamma ska sminka av sig så vi kan dra hem och chilla i soffan. I vår familj ÄLSKAR vi att chilla i soffan med lite popcorn och cola light 🙂

Hörs senare PUSS <2

 

1 reaktion på “PARTYLAND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *