SIMPLE DINNER

IMG_7376
IMG_7377
Blev ingen roligare middag än såhär ikväll. Har ingen stor aptit nuförtiden efter matförgiftningen i veckan. Känner att bakterierna inte riktigt gått ur kroppen än så känner inte för att äta varm mat just nu… Då passar mackor utmärkt! Älskar älskar älskar älskar mackor! Är alltid sugen på mackor haha. Vem är inte det liksom?1 Är ni mack älskare som mig? Tell me!

Jag och mamma ligger just nu i soffan och håller på att somna båda två. Ska sova i mammas säng ikväll, den är SÅ mycket skönare än min egen. Erkänner att jag sover där väldigt ofta även fast jag är 20 år… Tycker det är så mycket mysigare att sova där med henne än nere på min våning helt själv. Vi alla sover fortfarande med mamma nu när jag tänker efter haha. Vad är det för fel på oss?!

Aja, måste duscha nu så jag kan somna gott. Puss och godnatt fina ni <3

 

7 reaktioner på “SIMPLE DINNER”

 • Lollo skriver:

  Blandat! På morgonen hatar jag mackor skulle jag tro. Tycker det blir för degigt på något sätt. Men lunch/middag fungerar det utmärkt med god fyllning och allt! 😀
  Kram! <3

 • Ebba skriver:

  Älskar mackor och älskar mamma! 🙂

 • Amanda skriver:

  Det är inget fel på er! Jag skulle älska att få sova i mina föräldrars säng men vi bor inte ens i samma stad:(

 • Alice skriver:

  Jag är 22 år och sover också hos mamma så fort jag känner mig lite mammig eller bara allmänt sällskapssjuk! Mysigaste som finns ju! 🙂

 • madde skriver:

  alltså mackor!! det är fan frukost, lunch och middag för mig haha.. så himla gott

 • Johanna skriver:

  Haha både jag och min bror sover hos vår mamma när pappa inte är hemma över natten pga jobb. Jag är född 94,a precis som dig och lillebror är född 97 precis som Benjamin så ni är inte ensamma 😉

 • Julia skriver:

  Älskar också mackor och skulle kunna leva på det, grejen är den att jag nu får så dåligt samvete när jag äter mackor då alla säger att det är jätte onyttigt 🙁 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *