THINGS NEVER CHANGE…

IMG_7369
IMG_7370
IMG_7371
IMG_7372
IMG_7368
Vissa saker förändras verkligen aldrig. Drog till Maximteatern igår efter jobbet och satt i mammas loge och väntade på att hon skulle bli klar med hennes föreställning. Satt då och tänkte på hur många gånger jag har suttit i alla hennes olika loger i alla och sett henne komma in och ut springandes i olika kostymer, peruker och roliga roller genom åren.

Minns när jag var en liten liten flicka och satt i liten Madicken klänning med två tofsar i håret och lekte med mina dockor och väntade på att hon skulle bli klar med Trollkaren Från Oz (bästa uppsättningen någonsin btw på Göte Lejon). Minns att jag stod i kulissen och kollade in när min gamla (vad jag tyckte då) spelade en ung tonåring och hur fascinerad jag var av all scenografi, alla balla kostymer och peruker.

Sen har åren fortsatt i samma riktning. Mamma har fortsatt spela roliga och knasiga roller och jag har fått sitta i logen och vänta, stå i kulissen och kolla, sitta i publiken på alla premiären och vara stolt och tillochmed fått stå med på scenen själv i 2 uppsättningar (SoundOfMusic & HujedaMigVadMångaSånger). Lite ballt att tänka tillbaka i tiden. Då satt jag med dockor och klädde ut mig i mammas scenkläder när hon var på scen och nu sitter jag i samma loger fast med dator och jobbar och är ca 1 m längre och 15 år mognare. SJUKT!!

Är så himla glad att jag fått turen att växa upp bakom scenen på teatrar och fått se en saga växa till liv varje helg. Fått träffa underbara människor och fått se min mamma spela massvis med roliga roller. Det är något jag ska ta med mig till mina barn. Vi ska se mycket teater och förhoppningsvis står jag själv där en dag 🙂

Hörs senare. Puss <3

 

2 reaktioner på “THINGS NEVER CHANGE…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *