NAIL INSPO

woman-with-great-nails
millie-mackintosh-pink-nails-summer-nail-ideas-essie-ladylike-nail-polish
white-nail-polish-shades1
WhiteNails_EatSleepWear-598x340
e5020f4348d928cfcef76c3533fc93bd
classy-fashion-girl-gold-Favim.com-1716026
pia-mia-perez-nails-red

 

Det är dags för mina naglar att bli snygga igen. De ser riktigt förjävliga ut nu… Jag är en nagelbitare i perioder och just nu biter jag utan att jag ens själv märker det. De är alldeles för korta och vill ha lite förändring känner jag. Har ju bruna händer nu också och allt 🙂 Dessutom har jag börjar att använda ringar och armband varje dag nu så känner att mina egna naglar sänker ner hela snyggheten haha.

Vet dock inte vilken färg jag ska köra på…? Har alltid kört på nude (som på bilderna högst upp), har varit lite sugen på vitt eller kanske tillochmed rött?! Kan ikke välja! Help me!! Vad tycker ni??

Hörs sen. Puss <3

 

13 reaktioner på “NAIL INSPO”

 • Alice skriver:

  Jag röstar på rött! Så fräsch och stilrent, speciellt när man är brun

 • Wilma skriver:

  Dom på bild nr 2 var ju fräschast!

 • Becca skriver:

  Jag tycker absolut att du ska köra på varm röd färg 🙂 För det skulle passa parfekt nu när du är brun, men det skulle också passa så bra med ditt underbara hår! 🙂
  Kram

 • Jessica skriver:

  Vitt är ju sååå snyggt när man är solbränd, det har jag alltid. Blir en så snygg kontrast! 🙂

 • Emelie :) skriver:

  Tycker de högst upp, de mest naturliga. Du är ju naturligt brun nu och då passar naturliga, lite diskreta naglar bra tycker jag. Plus att allt annat i vardagen är så grått och livlöst just nu och röda naglar lätt skulle kunna bli för mycket, som att det enda folk kommer se är dina naglar.. 🙂 Sådana naglar som det är på bild 2 skulle å andra sidan kunna bli för ljusa iom hur brun du är..

  Har också korta naglar just nu, mina är så tunna så de ”går sönder” hela tiden. Är lite sugen på sådana som är på bild 2 (har inte varit utomlands över julen = är inte brun 😉 ) Ska definitivt göra sådana i vår i alla fall!! 😀 Din blogg är toppen förresten, älskar att du är så naturlig och ”vanlig”, du förskönar ingenting och du visar inte bara dina bästa sidor, vilket många bloggare gör. Du är grym 🙂

 • julia skriver:

  Jag fixae beige idag, haha! Vitt är fräscht men kanske lite för somrigt, så jag röstar på rött!

 • anonym skriver:

  Jag tycker att du skulle kunna ha vit/röd på alla förutom ringfingret där du kan ha det motsatta till det du väljer.. 🙂

 • Jennie skriver:

  Grymma Nellie Berglund (@nelliesnaglar) på beautyloungesthlm har erbjudande 40% hela februari på nagelbehandlingar! 🙂

 • Amanda skriver:

  Rött är ju magiskt till dina mörka drag:) Men annars skulle jag säga nude, funkar alltid

 • Annika skriver:

  Rött såklart, men behåll naglarna korta. Ångrar du färgen är det ju lätt att ta bort så våga satsa på färg.

 • josefine skriver:

  Åh så kul att fixa naglarna! För ett tag sedan hade jag vita naglar och det kändes lite som att ha tippex på naglarna. Sedan blev de även lite missfärgad, men det är ju fint så med vita naglar

 • Stina skriver:

  Hej, har du någon aning om var man kan köpa ringarna med kedja på bild nr 3?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *