OUTFIT

IMG_7378
IMG_7379
IMG_7383
IMG_7382
IMG_7384
IMG_7381

Jacka Zara // Tröja Intro/Muse // Jeans Topshop // Halsduk Zara // Sneakers snodda från mammas skohylla

Hahaha asså förlåt men dessa bilder måste vara universums sämsta outfitbilder! Osminkad, ofixad och med en Iphone kamera i vår hall haha. Tvingade mamma att fota mig lite snabbt igår när vi kom hem. Hade på mig min nya jacka så varför inte visa upp den liksom. Hittade den på Zara för endast 299 kr!!! Rena rama kapet <3 Den var på rea och har kostar över tusenlappen förut så väldigt glad blev jag. Hittade 4 nya favvo blusar också.

Börjar känna att jag hittar min stil nu vilket är skit kul! Hatade min garderob förut men nu börjar den fyllas med riktiga guldkorn. Känner också att jag blir mer och mer bekväm i min kropp och kan bära upp kläderna bättre, än som förut då jag endast gömde mig bakom stora tröjor. Mer självförtroende har jag definitivt numera 🙂

See ya later peeps <3

 

5 reaktioner på “OUTFIT”

 • Sofia skriver:

  Superfin på alla sätt och vis som vanligt!! Du SKA ha bra självförtroende för du är bäst, You go girl! 😀

 • marie k skriver:

  Man mår alltid bättre när man känner sig fin.

 • Caroline skriver:

  Hej snygging! Tack för en trevlig och inspirerande blogg. Var i Thailand phuket samtidigt som Er och så kul att se alla bilder fr bl.a. Freedom beach, patong…. UNDERBART! Vill tillbaka. En liten fråga…. Vad heter jeansen fr top shop? Hur är de i storleken? Tacksam för svar. Kramar Caroline

 • Mia skriver:

  Kul att du bloggar igen! Fin blogg! Du är väldigt vacker,men du var precis lika vacker med några kilo till.Stanna nu och gå inte ner mer nu 🙂 Kram

 • Malin skriver:

  Vackra du!
  Det är underbart att du lägger upp ’vanliga’ bilder på dej. Hjälper många!
  Härligt att du trivs nu. Det syns!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *