BANANA PANCAKE

IMG_4879
IMG_4878
IMG_4881
IMG_4882
Sista dagen i Thialand tog vi cyklar som vi lånade från hotellet och drog med dem till stranden och käkade lunch på ett litet sött ställe, men det har jag ju redan visat er bilder om 🙂 Men iallafall, innan vi drog tillbaka till rummen för att börja packa och göra oss reda för sömn så stannade vi förbi favorit stället där de gjorde dem absolut godaste banana pancakes vi någonsin smakat!! Super avslut på resan 🙂

Jag har lite svårt för banana pancakes för jag tycker det är lite för heavy och får lätt ont i magen efter bara 1 tugga. Men testade 1 utan banan eller nutella som alla andra i familjen alltid tar och tog endast pancake med jordgubbs sylt och socker på. Blir ju som en pannkaka här hemma fast MYCKET MYCKET godare kan jag lova. Testa det om ni känner att banan blir för mycket för magen.

Puss <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *