JÄDRA NACKSPÄRR

Bild 2015-02-02 kl. 21.30
Bild 2015-02-02 kl. 21.30 #4
Bild 2015-02-02 kl. 21.31 #2

Godmorgon på er. Sovit gott? Det har nämligen inte jag…! Fick nackspärr igår på morgonen och kunde knappt röra huvudet på jobbet. Det blev bara värre och värre mot kvällen. Tror jag vaknade ca 30 gånger inatt av att jag fick ont i nacken och huvudet. Vaknade imorse och har fortfarande jätte ont och aldrig känt mig såhär stel.

Så nu behöver jag er hjälp!! Vad ska jag göra?? Som ni ser på bilderna låg jag igår med en värmekudde för att bli lite varm om halsen. Men mera tips tack! Aldrig haft nackspärr så ingen aning vad man ska göra!

Ps. Varför jag ler på sista bilden är för att Benjamin kom med nylagad pasta till mig haha.

5 reaktioner på “JÄDRA NACKSPÄRR”

 • marie k skriver:

  Lite lätt massage så att det blir bättre blod flöde. Försök röra så mycket du kan, annars stelnar musklerna ännu mer. Det gör dock fasligt ont, men blir värre om du inte gör något. Krya på dig.

 • Izabella skriver:

  Håll handen platt mot den kind som är närmast den sida du har ont på. Och sedan försöker du Sedan försöker du titta åt det håll du har ont på fast du håller tillbaka med handen mot kinden så att det inte går. Då över du upp de musklerna som är spända. Om du inte förstår min förklaring kolla in den här videon http://www.ryggochidrottskliniken.se/tips-rad.html på ca 1.17 in så förklarar han samtidigt som han visar. 🙂

  Hoppas det blir bättre kram!

 • Anna skriver:

  Hej!
  Mitt tips är 2 voltaren 3ggr/dygn+värmekudde. Värken försvann direkt och man kunde röra nacken igen. Hoppas att du blir bra snart.
  Kram

 • Kikki skriver:

  Hej
  Man ska inte använda värmekudde,
  Man ska kyla nackspärr. Blir bara värre om du använder värmekudde! Ta ett paket ärtor som legat i frysen och lägg det i en handduk så ska du se att det kommer bli bättre 🙂

 • Värk kräm skriver:

  Finns Voltaren o Ipren kräm att massare in plus mer massage o massage o stretcha nacken försiktigt, musklerna drar ihop sig om du halvligger i soffan en kväll. Sitt eller ligg inte halvsitt kära lady. Särskilt om man halvligger o vilar på ena armen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *