BIG HERO 6

IMG_7408
IMG_7419
big_hero_6_movie-2880x1800
Igår efter jobbet träffade jag upp Benjamin och drog och käka en sen lunch tillsammans. Efter det mötte vi upp resten av familjen och drog och såg på nya Disney filmen Big Hero 6 som Benjamin gör rösten till huvudrollen. Om ni inte sett denna ännu… GÖR DET DÅ!! Den var så jäkla bra!! Både grät, skratta och var underhållen från början till slut. Absolut den bästa animerade filmen jag någonsin sett. Och Benjamin, vilken grym kille han är min kära bror. Sådan otrolig talang! Han gör verkligen rollen rättvisa och han berättade själv att han tyckte det var svin roligt att dubba denna roll då han verkligen kände att han lärde känna karaktären.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart dra mig till jobbet. Hörs senare. Puss <3

 

4 reaktioner på “BIG HERO 6”

 • Evelina skriver:

  Snygga skor, var har du köpt dem? Vad har du på dig för skor när du ska gå ut i snön, t.ex med Marqy. Behöver lite inspiration, och jag gillar din klädstil.

  • biancaingrosso skriver:

   Tack så mycket! Dem köpte jag i en butik när jag var i Marbella, minns tyvärr inte namnet på butiken nu bara för det…!
   När jag går ut med Marqy har jag på min Uggs 🙂 De är varma men blir tyvärr lite blöta av allt slask väder Sverige erbjuder nu :/ Annars tycker jag Uggs funkar utmärkt på vintern. Jag har på mig det idag till jobbet och sen med mig ett par snyggare sneakers att jobba i.
   Puss på dig <3

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar om du har tips på vars man kan köpa snygga pälsjackor, typ den vita fluffiga som du har haha 😀 hoppas du får en bra dag!!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Kan göra ett inlägg om lite klädtips snart 🙂 Den fluffiga jackan jag har kommer ifrån Lindex 🙂 Hoppas detsamma till dig <3 Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *