@ WORK

IMG_4886
IMG_7393
IMG_4891

IMG_4895
Står just nu i butiken. Ganska dött i Mood Gallerian nuförtiden så massvis med tid för mig att ta kort på mig själv (hehe) och hoppa in och snacka med er 🙂 Om ni undrar var mina kläder kommer ifrån så får ni veta det NU :

Toppen är nyinköpt från Zara (ny favvo), byxor från H&M, skor köpte i New York (har glömt vad märket hette), klocka från Ernest och smycken från butiken 🙂 Det här är gårdagens lilla outfit. Vad jag har på mig idag ska jag försöka fota till er senare 🙂

Btw, jag absolut ÄLSKAR hur solen lyste upp mina slingor i mitt hår. Nu Äntligen har jag fått den hårfärg jag alltid velat ha men som varenda frisör jag gått till aldrig fått till! Hoppas bara färgen håller i sig nu för jag vill ha det förevigt 🙂 Har ni några tips på hur man håller solblekt / slingat hår kvar så länge som möjligt?!

Hörs senare. Puss <3

 

16 reaktioner på “@ WORK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *