I MIN VÄSKA

IMG_4907
IMG_4910
IMG_4912

Dessa grejer har ALLTID i min väska. Klarar mig inte riktigt utan dessa faktiskt.

Utan handkrämen från Biotherm blir mina händer extremt torra, läppbalsam (2 st) då jag alltid har spruckna läppar på vintern, pincett använder jag alltid när jag har tråkigt haha. Konstig grej men jag bara älskar att plocka mina ögonbryn, vissa tycker det gör jätte ont men jag njuter endast haha. Min almanacka från Ordning&Reda skulle jag få panik utan. Måste ha ALLT, absolut allt nerskrivet! Hörlurarna för att jag konstant lyssnar på musik, samma låt om och om igen haha Jealous med Nick Jonas. Ligger 1a på alla topplistor nu i USA och spelas i  mina lurar ca 70 gånger om dagen. Bästa jävla låten <3 Sen till sist min Iphone, behöver jag ens förklara…?!

Så nu vet ni lite av vad jag konstant bär runt på i min väska 🙂

5 reaktioner på “I MIN VÄSKA”

 • Jessica skriver:

  Läckra lurar!

 • Marie T skriver:

  Jag måste ha mer saker i min väska pga min diabetes. Blodsocker mätare och druvsocker. Minst en frukt oxå. Min väska är alltså ett måste för mej… kram

 • Marie skriver:

  Hej Bianca skitsnygg kalender vad heter den är det Jorgen och vilken storlek är det på den skulle behöva en sån måste med ha precis allt nerskrivet och min kalender måste rymma att skriva mycket är fullbokad jämt finns fler färger eller??
  Ha det gott kram
  Marie

  • biancaingrosso skriver:

   Amen ellerhur! Diggar den som jag med 🙂 Den kommer ifrån Ordning&Reda och det är tyvärr det enda jag vet om den. Men det ska finnas i din närmaste NK, Åhlens eller liknade varuhus. Det finns i massvis fler färger vad jag vet 🙂
   Ha det bra! Puss&Kram
   Bianca

   • Marie skriver:

    Tack Bianca ska kolla det kommande vecka om det finns någon kvar men vet du om det är storlek A6?? eller Om det är en stor A5 Har en väska i storleken som Rebecka Minkoff får man ner kalendern i den väskan?? den är riktigt snygg och framför allt det viktiga att man kan boka mycket i den jag ska kolla med Nk
    eller nåt bor inte i Stockholm själv men dom kan säkert skicka den eller nåt
    Ha det bra tack snälla för svaret
    kram Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *