OFF TO MEETINGS…

10961807_566309140172977_589741788_n
10965394_566309156839642_1058441759_n

Blus från Zara. Förhoppningsvis kommer bättre bilder senare. 

GOOOOOD MÖRGON!! Kom precis hem från en längre promenad med Marqy. Fasen vad skönt det är ibland att vakna upp och dra direkt ut i snön och köra en promenad. Bra start på dagen. Har även avslutat min frukost, havregrynsgröt med äppelmos, knäckebröd med ost & skinka och te 🙂 Smarrigt. Nu är jag redo för en lång dag med massa möten!

Hörs senare vänner <3 Tack för tipsen btw om min nackspärr. Puss!

 

 

 

6 reaktioner på “OFF TO MEETINGS…”

 • Axelia skriver:

  Kan inte du visa dina ”ytterfavoriter” eller vad man ska kalla det favorit kappa/jacka och skor osv nu när det är vinter? Tycker det är så himlans svårt att klä sig snyggt på vintern och du klär dig så jäkla fint!

 • evve skriver:

  Alltså Bianca du måste bara kolla på den här musikvideon på dina föräldrar(om du inte redan sett den^^).
  Trots att jag är 22 år har varit(och fortfarande är!) ett fan av Pernilla tycker jag verkligen, av alla låtar hon gjort, att den här av någon anledning är den bästa. Dessutom fint att de sjunger duett! Kram från mig och jättebra blogg!!:)

 • e skriver:

  Hej, har du gjort ögonfransförlägning? eller är dina naturligt långa? några tips på att hålla dem så de mår bra isf?

  • biancaingrosso skriver:

   Nej jag har inte gjort någon ögonfransförlägning. Jag har väl bara tur att jag fick väldigt långa ögonfransar. Det bästa tipset jag kan ge för att hålla dem fina är väl att sminka av sig varje kväll och låta dem vila nån dag i veckan utan smink. Jag brukar oftast sminka av mig så fort jag kommer hem 🙂

 • Josefine skriver:

  Vilken storlek har du på blusen? 🙂 undrar bara för att få en storleksuppfattning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *