NEW LOVER

IMG_4928

IMG_4929
IMG_4923
IMG_4935
IMG_4931

La ut en av dessa bilder (den sista) igår på min instagram (@biancaingrosso) och skrev att jag hittat min dröm pälsväst och det HAR jag verkligen!! Har såå länge velat ha en mörkblå pälsväst och har letat lite men det har antingen varit för dyrt eller så har den inte varit snygg nog. MEN så hittade jag denna inne på ett av alla tusen showrooms på mässan igår och blev helt kär! Jag kunde inte sluta le efter jag satte på mig den. Och den bara passade ihop med min oufit helt perfekt också haha. Så var ju bara tvungen att slå till!

Den kommer från ett danskt märke (de är verkligen grymma där borta) som heter MAPP. Just denna pälsväst kommer ut i butik i augusti så får vänta tills min kommer ända tills dess. Vill ju ha den NU!! Men den som väntar på något väntar aldrig för länge… <3

 

9 reaktioner på “NEW LOVER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *