MORNING WALK

IMG_7540
 
IMG_7541
Godmorgon vänner! Fyyy va härligt att solen ÄNTLIGEN kom fram imorse!! Var ute på min vardagliga morgon promenad med Marqy och även Brorsan (Marqys bror) och plötsligt lös solen rätt i ansiktet på mig. Bästa känslan!! Inte sett solen en enda gång sen jag kom hem från Thailand. Man mår ju verkligen tusen gånger bättre när solen är framme och ger lite glädje och lyster på staden 🙂

Iallfall, om ni inte tar morgonpromenader så borde ni ta och börja med det. Det är verkligen så himla skönt. Det behöver inte vara långt eller länge. Bara liksom 15-20 minuter räcker. TRO mig!! Det är så skönt att vakna lite morgontrött och dra direkt ut på en snabb liten runda för att sedan komma hem och njuta av frukosten.

Nu ska jag redigera lite bilder och ta tag i mailen, sen ska jag dra till jobbet 🙂 Hörs senare. Har ju massvis med fler bilder från modemässan och snygga plagg att bjussa på!

Puss <3

 

2 reaktioner på “MORNING WALK”

  • Johanna skriver:

    Solen gör verkligen så mycket. Idag lyser solen på västkusten också, här är tom. plusgrader och fåglarna kvittrar så ett stort hopp om våren infinner sig nu. Längtar tills man kan börja använda sneakers igen och tunna jackor!

    • biancaingrosso skriver:

      Ååååå vad härligt det lät!! Blev alldeles avundsjuk..! Våren längtar jag också efter extreeeemt mycket!! Att slippa allt slask vore otroligt skönt 🙂 Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *