NYHETSMORGON VIDEO

IMG_8976-e1423399007276
IMG_8978-e1423402847338

Godmorgon vänner! Vill först och främst tacka så hemskt mycket igen för alla fina kommentarer här på bloggen, mammas blogg och på instagram om vår medverkan i Nyhetsmorgon igår. Kul att ni gillade det. Jag och Benjamin är ju typ uppväxta med kameror och folk som kollar när vi gör saker så det var inte kamerorna jag var nervös över utan mer själva matlagningen. Men iallafall, tyckte ändå vi kändes himla avslappnade och precis som vi är hemma, kanske lite mindre bråk och tjafs haha!

Om ni missade hela vår medverkan så kan ni klippen här!

Nu ska jag och mamma in till stan och få behandling i våra hår. Ska berätta allt om det sen 🙂 Puss <3

7 reaktioner på “NYHETSMORGON VIDEO”

  • margareta skriver:

    Hej Bianca !
    Såå bra ni var på nyhetsmorgon 🙂 missade programmet så det var ju bra att du hade klippet . Kram

  • A skriver:

    Tips på ett gott recept. Gott en Måndags kväll:.

    Seg chokladkaka med kokostoscatäcke

    Tid: 1 timme

    Ingredienser:
    Kaka:
    200 g smör
    4 st ägg
    5 dl strösocker
    2 tsk vaniljsocker
    2 krm salt
    1 dl kakao
    3 dl vetemjöl
    Glasyr:
    200 g (5-6 dl) kokosflingor
    1 dl ljus sirap
    2 dl strösocker
    1.5 dl vispgrädde
    75 g smör
    Utrustning du behöver:
    1 st ugnsform ca 25×35 cm
    Utrustning som är bra att ha:
    elvisp
    Gör så här:
    Sätt på ugnen på 200°C.

    Smält smöret. Klä en långpanna eller en ugnsform, ca 25×35 cm med bakplåtspapper.

    Vispa ägg och socker pösigt, använd gärna elvisp. Blanda i vaniljsocker, salt och kakao. Blanda i vetemjöl och det smälta smöret och rör till en jämn smet.

    Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200°C i 15 minuter. Gör under tiden kokostoscaglasyren i en kastrull.

    Häll kokosflingor, sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme och rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet. Låt sedan koka upp och låt det sjuda ca 5 minuter.

    När kakan är klar och uttagen från ugnen, bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen tills kakan fått fin gyllenbrun färg.

    När kakan svalnat, skär kakan i fyrkanter med en vass kniv.

  • moa skriver:

    wow vad duktiga ni är! blir helt imponerad och det där såg såååå gott ut! måste testa någon dag 🙂 ps, riktigt charmiga framför kameran också! och älskarrr ert ig konto!

  • Evelina skriver:

    Hej Bianca!

    Får man fråga var du har köpt blusen du hade på dig i Nyhetsmorgon? Den var så himla fin!

    Din blogg är kanon!

    • biancaingrosso skriver:

      Den är köpt på Zara 🙂 Tack så mycket för att du gillar bloggen, hoppas du fortsätter läsa! Puss&Kram

  • amanda skriver:

    Åh, ni verkar ha en sån härlig relation och maten såg fantastisk god ut!
    Grymt gjort.

  • Tamia skriver:

    Mmmm, det såg fantastisk godt ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *