HAIR TREATMENT

IMG_5088
IMG_5085
IMG_5086
IMG_5039
IMG_5041
IMG_5044
IMG_5079
IMG_5033
IMG_5038

 

Som jag skrev tidigare var både jag och mamma och besökte Serenity Stockholm på Riddargatan 10 för att båda göra varsin behandling för håret. Så mysigt och snyggt ställe med urtrevlig personal. Man känner sig direkt som hemma! Vi ville ha lite nytt lyster i håret och stärka håret då det kan bli lite livlöst och torrt på vintern. Lite utmärkt mamma dotter tid också 🙂 Aldrig fel!

Iallafall dessa produkter från Balmain och Bamboo ska tydligen vara det bästa på marknaden och mitt hår känns som helt nytt! Är så jäkla nöjd! Allt gick på ca 1 timma kanske, då jag ville ha lite styling efteråt också. Hur det blev får ni se senare 🙂

Hörs senare! Nu ska jag jobba sista timman sen dra till gympass med min nya PT. Ska se hur det går… Om jag spyr i slutet eller om jag absolut älskar det..?!

Puss <3

 

5 reaktioner på “HAIR TREATMENT”

 • mia skriver:

  Hej älskar er söta hund. Hur många gånger ska man gå ut med en liten
  hund per dag? Haft katt men funderar nu o köpa hund hoppass du svarar
  o berätta gärna litte mer hur d är att vara matte kramis fr mia.

  • biancaingrosso skriver:

   Vår hund är liten och en sådan hund behöver minst 1 1/2 h motion om dagen. Det bästa är att gå ut ca 5 gånger under 1 dag. Ta gärna minst 15 minuters promenader. Viktigt att tänka på om du ska köpa hund. Du måste rensa kalendern lite de första 2 månaderna då hunden behöver dig mycket. Den ska läras att lämnas ensam vilket betyder att första veckan behöver du alltid vara närvarande för hunden. Du ska lära den bli rumsren så många många små promenader början.

   Att hitta en vän eller familj som du vet kan hoppa in och passa hunden om du ska bort lite längre en kväll eller på semester.
   Du ska gärna vara en aktiv person som älskar att vara ute, är hemma mycket och inte har ett alltför stressande jobb med mycket resor hit och dit. En hund behöver en matte som är lugn och som oftast är hemma och som ger mycket kärlek 🙂

   Tänk på att inte bara köpa hunden ”för att” utan att du ska ha hunden i ca 14 år framöver och att det är liv du nu har ansvar för.
   Hoppas du fick dina svar! Kram <3

 • Nettan skriver:

  Tack för info , ditt hår är ju heeeelt gudomligt 😉
  Kram

 • Louise skriver:

  Hej
  Tycker att din klocka du har på dig är så fin. Passar verkligen nu när det börjar bli vår och när man har fått lite solbränna. Vad är det för märke på den?
  kram
  Louise

 • Elvira skriver:

  Hej blev jättesugen på keratinbehandligen då jag själv har lockigt hår, är halvblond från början samt har blekt håret och verkligen har slitet och torrt hår. Hittade efter lite sökande att man själv kan köpa behandlingen här: http://www.beautybay.com/haircare/matrix/biolagekeratindoseprokeratinconcentrate/ om du skulle va sugen på att göra det själv hemma. Iof väldigt mysigt och skönt att gå iväg och bli ompysslad. Handlar alltid alla mina hårprodukter på denna hemsidan för ofantligt mycket lägre pris än i sverige (vet att vissa frisörer betalar ungefär lika mycket i inköpspris som man som privatperson kan betala på denna hemsidan). Bara ett tips ifall du tyckte det var bra och vill kunna unna dig fler behandlingar oftare hemma 🙂
  KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *