NYHETSMORGON PART 2

IMG_5008
IMG_5009
IMG_5006
IMG_5012
IMG_5017
IMG_5014

Haha ja som ni ser på Benjamin var det en tidig morgon och med mycket väntan mellan reklam, och då vi inte skulle vara med i tv. Eftersom det inte tar 2 h att laga en pasta och de förrätter som vi gjorde så var det som sagt mycket väntetid. Vi gjorde allting ca 10 min innan vi skulle gå på ”on camera” igen.

Jag älskade recepten vi lagade även om de var ”ganska enkla”. Men det är så det italienska köket är och det var det vi ville visa för svenska folket också. Vi ville inte komma med några svåra förrätter som de flesta inte kan ta till sig liksom. Dessutom är inte förrätter det vi är bäst på. Det är ju pastan där Benjamin glänser liksom. Men tyckte vi fick till det och det var väl lite nytt också. Kanske inte något de flesta har sett iallafall.

Tagga oss gärna med @foodbyfamiglia på instagram om ni lagar någon av våra rätter! Såå kul för att se att ni lagar det vi lägger upp.

Puss <3

4 reaktioner på “NYHETSMORGON PART 2”

 • Emma skriver:

  Ååh! Kan inte du snälla berätta varifrån din klänning kommer? Ni var förövrigt jättefina båda två:)

 • Lina skriver:

  Kan inte du ha en frågestund? ☺️

 • Anonym skriver:

  Heej! Först vill jag säga att ni var JÄTTE duktiga!! 🙂 sen undrar jag en helt annan sak, var kollar du på kardashians (stav??!!) vilken hemsida, måste man ha ett konto osv.. Skulle nämligen vilja börja kolla på den serien

 • Jennifer skriver:

  Åh hatar nya finest:( vore roligare läsa din blogg om du hade större bilder och så <3tkr allmänt attbloggen känns tråkig på finest..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *