HAIR PRINCESS

IMG_5065
IMG_5052

 

Hårkuren Matrix Biolage Color Cera Repair. Det är speciellt bra för torrt, skadat hår och för att skydda & bevara färgbehandlat hår. Det gör att håret repareras, stärker  och det ger extremt mycket glans & lyster på den färg du redan har eller på den nya färger du gjort. Detta går alltså att tillägga i din behandling färg/sling för endast 150 kr. Om du enbart vill göra en kur med klipp/styling går kalaset på 750 kr. Håret blir silkigt och vackert 🙂

IMG_5067
IMG_5068
IMG_5078
IMG_5070
IMG_5081
IMG_5084

Om ni undrar var min tunika kommer ifrån så är den köpt i mammas butik MiNillaFlemminggatan 69. Den är slutsåld just nu men det kommer fler snart 🙂 

Såhär blev alltså resultatet! Såå fint! Mitt hår verkligen lyser och det känns mycket mjukare och lenare än tidigare. Och här har ni kvinnan bakom mitt hår! Hon är verkligen helt fantastiskt och såå skön också på köpet!

Det viktigaste jag tycker när man besöker en frisör är att man får några minuter på sig att verkligen förklara exakt hur man vill få det gjort. Kanske får visa en bild och så, så man får en bra dialog med sin frisör och så man känner sig säker på att båda har förstått vad den andra vill innan man börja färga/klippa eller vad du nu ska göra. Jag satt i ca 5 minuter och snacka ordentligt med Elif första gången jag färgade hos henne och jag kände mig så trygg när hon väl satte igång. Hon förklarade också hela tiden vad hon gjorde och frågade hela tiden om allt kändes okej. Mycket mycket viktigt då håret oftast betyder mycket för folk, speciellt om man ska lägga ner pengar på det liksom!

Viktigt också att frisören är ärlig och kommer med kanske bättre eller andra förslag vad som passar dig för din ansiktsform, hudton, ögonfärg och liknande, och Elif är alltid ärlig. Kommer du in och säger att du vill bli blond när du är brunett så kan du faktiskt förstöra ditt hår under processen då man behöver genomgå många treatments för att få den rätta färgen. Då kommer Elif tex med ett förslag att kanske bör välja att göra en ombre, eller göra lättare slingor istället. Amen ni fattar! Hon är någon att lita på helt enkelt och vet alltid det bästa för kunden.

Innan jag var hos Elif var jag och besökte Bangs By Marre och skulle slinga mig och jag blev tyvärr inte alls nöjd. Jag blev gråhårig och fick iskalla färger + att mitt hår blev väldigt tunt och slitet av behandlingen. Och som frisör bör man se att jag endast passar i varm/kalla färger så som den jag har nu. Så Elif räddade mig verkligen som tog hand om mig dagen efter Bangs besök och gjorde mig till vacker brunett igen! En riktigt pingla! Nu har den färgen jag ALLTID velat ha men som tidigare frisörer aldrig fått till.

Du kan boka tid hos Elif på Serenitystockholm.se eller ringa på 08-201033. Ni kommer inte ångra er <3

Puss <3

 

6 reaktioner på “HAIR PRINCESS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *