LUNCH @ STORY HOTEL

IMG_5089
IMG_5091
IMG_5093
IMG_5094

GODMORGON! Åh vad jag älskar att vakna tidigt och få träffa solen varje dag nu!! När vi kom hem från Thailand så hamnade jag i en alldeles Perfekt jetlag som gjorde att jag somnade 22.00 på kvällarna och vakade 06.00. Nu somnar jag ca 23.00 varje kväll och går upp 07.00. Jag som ALDRIG varit en morgonmänniska och gärna sovit tills lunchtid har nu helt plötsligt förälskat mig i att gå upp tidigt, ta en morgonpromenad med Marqy varje morgon och sedan ha heeeela dagen framför mig. Och det bästa av allt, ingen jäkla stress på morgonen innan jag ska ta till jobbet. Helt underbart!

Men iallafall, det var inte riktigt det jag skulle snacka om. I förrgår efter mitt och mammas besök på hårsalongen drog vi till huset bredvid och åt lunch på mitt favvo ställe, nämligen Story Hotel. Vet att jag sagt det förut men deras sallader är fanimig godaste i Stockholm! Ni måste testa om ni är i närheten!!

Nu står jag i butiken, sen ska jag på ett roligt möte, testa en snygg klänning, träna och sedan hem och passa Theo 🙂 Rolig dag!

Puss på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *