MORE LOVE TO YOU ROSIE

10966765_568057069998184_170543064_n
10961800_568057193331505_983204491_n
10966921_568057239998167_314724497_n
10951956_568057176664840_1303805789_n
10979256_568057276664830_288467266_n

Jag kan inte FÅ NOG av denna kvinna! Jag har alltså ett helt album på min mobil med bara bilder på henne och hennes dunder snygga outfits! Så var bara tvungen att visa liiiite mer inspirerande bilder hehe 🙂

Det var någon som kommenterande i förra inlägget med henne ”Tror inte detta är din stil. Mötte dig häromdagen och du är ju inte lika petite som hon är…” AJ vad sen sved asså haha! Men bara för att jag har mer kurvor än vad hon har så betyder väl inte det att man kan bli inspirerad….?! Mycket konstig kommentar faktiskt!

Menmen ska dra mig ut på stan nu….

BTW! Höll helt på att glömma! Om ni är sugna på att komma och dansa med mig ikväll på Cafe Opera så maila mig till [email protected] för plats på kvällens lista 🙂 Skriv ditt namn + antalet du kommer med så fixar jag resten! Hoppas vi ses där!! Vill så gärna träffa fler av er <3

PUUUSSS!!

18 reaktioner på “MORE LOVE TO YOU ROSIE”

 • Hanna skriver:

  Så otroligt snygg stil denna kvinna har alltså! och du hade passat så sjuktbra i varenda plagg som hon bär där!

 • charlotte skriver:

  Hahahahahaha den där människan som kommenterat att du inte är lika petite har ju stora fel på ögonen.
  DU är ju för fasen så mycket vackrare…

 • Axelia skriver:

  Ta inte åt dig, du har bland dom snyggaste klädstilarna jag vet och passar jätte bra i allt. Det är så inspirerande för mig att se vad du har på dig eftersom jag också är kurvig. Du är en stor inspiration!

 • Hanna skriver:

  Oj vad den personen måste vara avundsjuk på dig om den måste klämma ut en sån dum kommentar!

  Du är OTROLIGT vacker och fanimig bland de snyggaste jag vet, du är min förebild!

 • Ioanna skriver:

  Vackra Bianca,
  Det är precis som alla andra kloka besökare skriver här, en personen som slänger ut sig en sån kommentaren visar bara prov på avundsjuka.
  Just att du ser ut som du gör, är det som får mig och alla andra unga kvinnor därute att känna oss säkrare på vårt utseende… Du inspirerar till ett sunt ideal, med en hy som lyser välmående och ett hår som ser friskt och starkt ut.
  Fortsätt att vara just precis Du, och ändra aldrig på dig för nått eller någon… Utan fortsätt lysa lika starkt som du gör idag!

 • josefin skriver:

  Usch!!!!!! för sånna trångsynta männsikor, jag ska säga dig att jag gärna hade bytt utseende med DIG!! mer än gärna!

 • evve skriver:

  Blir så less. Hela grejen med att man är en egen person är ju också att man ser olika ut, så enkelt, logiskt och fint, ändå håller folk ständigt på med att det skulle vara ”fel” att vara eller se ut si och så. Som tur är har jag senaste åren mognat och tar inte åt mig ett smack när någon kommenterar angående mig. Så jag hoppas att du Bianca, är tillräckligt stark att inte låta dig såras någon mer vid sådana påståenden, du är så otroligt vacker på ditt unika sätt, precis som vi alla är.

 • Eva skriver:

  Du vinner Bianca! 🙂 Söt vacker m.m

 • Fannie skriver:

  Hej! Älskar din stil, så otroligt snygg och fräsch. Undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om en snygg basgarderob enligt dig? Vore supersnällt ☺️

 • Lotta skriver:

  Du är fantastiskt vacker Bianca. När du la upp bilderna på henne syntes det tydligt att det är en stil du avspeglar och passar grymt bra i! Helt övertygad att det existerar Bianca-albums i flera i-Phones, och hade jag varit lika petite som dig hade jag kapat din stil rakt av;)

 • Emilia skriver:

  Som alla sagt ovan – fy för avundsjuka människor! Du är gudomligt vacker. Du skulle passa PERFEKT i varenda en av hennes outfits… Tycker stilen påminner om din faktiskt 🙂

  Fortsätt vara sådär awesome som du verkar!
  Puss o kram!

 • Ebba skriver:

  Vem säger så!!?! Du är ju skitsnygg (och smal) och skulle absolut pull off hennes outfits. Jag blir jätte inspirerad av både henne och dig 🙂

 • Clara skriver:

  Hahahaha herregud! Den människan asså… Att ha inspiration från någon person betyder inte att man ser ut som den. Det är väl det som är hela grejen, att hitta inspiration!

 • Vera skriver:

  Du är ju lätt den snyggaste kvinnan i Sverige, så försök inte ta åt dig av en sådan idiotisk kommentar!
  Puss och kram finis 🙂

 • Linnea skriver:

  Alltså. Om jag hade din kropp så hade jag varit mer än nöjd. Du har superfin stil och är mycket vackrare än tjejen på bilden. Puss på dig

 • Amanda skriver:

  Men hjälp vad trött jag blir på olyckliga trångsynta människor!! Du är såå fin!!

 • Julia skriver:

  Idioten som skrev det kan slänga sig i väggen. Du är fantastiskt vacker, Bianca, och verkar dessutom vara otroligt jordnära. Lyssna inte på såna kommentarer. Du är så mycket bättre! Kramar

 • Anna B skriver:

  *vilken dum tjej!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *