MOOD

IMG_7703
IMG_7705
IMG_7698
IMG_7706

Ja hörni. Lite såhär ser det ut för mig på jobbet. Jag ser mig själv uppsatt på 2 skit stora bilder över hela väggarna varje dag… Vet ni hur pinsamt det är när kunder kollar på bilderna och sen på mig och man verkligen ser hur de bara tänker ” är det hon på bilden eller? Vad gör hon bakom kassa” haha. Menmen…

Min kamera dog så fick ta bilder med Iphonen så sorry för dålig kvalité. Men idag blev det enkelt svarta byxor (från butiken) och linne (gammal från mammas garderob) lång kofta från Lindex och Adidas sneakers. Till lunch blev det enkel macka. Hann köpa med mig det påvägen till jobbet imorse. Glömmer ju oftast att laga lunch hemma och ta med och jobbar här själv 10-15.00 så finns ingen möjlighet att gå ut på stan för att köpa eller äta lunch. Oftast blir det ingen lunch för mig så står alltid här i butiken med kurrande mage och häver i mig vatten för att försöka känna mig mätt haha.

Hörs senare. Puss!

 

4 reaktioner på “MOOD”

 • majken skriver:

  Är det slut mellan dig o Philippe ?? Väldigt lite rapportering kring er nu. Vill inte vara nyfiken men kan inte låta bli. Om det är så , så är det absolut inget konstigt i det. Kärleken består men föremålen byts ut ibland. Så har det alltid varit. Sköt om dig ! På väg att flytta hemifrån förresten ??

 • Emma skriver:

  Njut av din skönhet ! Du har ju också två vackra fantastiskt talangfulla föräldrar. Ha en fin hel. Emma

 • gisela skriver:

  Hej
  Jag vill bara kommentera lite kring det att du känner att det är ”lite pinsamt att kunderna ser dig på bild o sedan står du bakom kassan… ”
  Så ser inte jag det, utan istället blir mitt intryck ”wow, hon står verkligen för det hon säljer”…
  Det är er familjs produkter, och det är ni som säljer, det kan inte bli mer äkta än så!!!
  Bianca, var stolt över att du får representera era produkter och att du får sälja dem direkt till kund!!!
  Det är lika mycket värt som många reklamkampanjer tillsammans!!!

 • Bella skriver:

  Hejsan, är det en klänning eller jumpsuit du har på bilden? Sååå snygg! Och vad är priset på den? Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *