OFF TO GBG <3

IMG_7743
IMG_7747
Hej hörni! Sorry för alldeles för dålig närvaro här på bloggen. Men har haft 2 tokstressiga dagar och har (såklart, typiskt mig) glömt datorn på rummet varje morgon och inte kommit hem förrän på kvällen båda dagarna! Men lovar normal bloggning från och med nu 🙂

Sitter på tåget påväg till Göteborg nu för att fira Alla Hjärtans Dag med min helt egen Phillipe <3 Ska bli så mysigt och han överraskade mig för några dagar sedan med en resa till Köpenhamn!!! Hur gulligt!!! Så imorgon bitti drar vi vidare till Köpenhamn. SÅÅ länge som jag velat åka dit och se denna vackra stad som alla snackar om! Och shoppingen ska ju vara helt amazing! Får inte gå för bananas bara för ska köpa mig en riktigt fet systemkamera snart och sparar pengar till sommarn så får be (som vanligt) Phillipe hålla i plånboken hehe.

Så till er som tror jag och Phillipe gjort slut så kan jag glatt meddela att det har vi ikke 🙂 Bara att vi inte setts sen vi kom hem från Thailand då han åkte hem direkt till Göteborg. Jobbigt det där med distansförhållanden 🙁

Hörs senare. Ni ska få höra vad jag tyckte om Fifty Shades Of Grey som jag såg igår… 🙂

Puss!

 

5 reaktioner på “OFF TO GBG <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *