VALENTINES GIFT

IMG_5114
IMG_5110
IMG_5109
IMG_5112

Godmorgon eller godförmiddag på er och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!

I förrgår car jag var lite på stan och gick in till Michael Kors butiken för att leta efter en plånbok till mig själv. Men blev helt kär i dessa grymt fina Iphone skal istället med plats för kort på baksidan. Tyckte mamma förtjänade en present till Alla Hjärtans Dag så köpte ett rosa till henne då jag vet att hon älskar rosa 🙂 Hon blev jätteglad faktiskt. Älskar att ge presenter till henne haha. Vet inte varför. Antagligen för att man börjar förstå vilket stort jobb hon gjort hela våra liv genom att ta hand om en familj på 5 helt själv! Köpte också ett till mig själv i blått då rosa inte fanns för Iphone 5 :/

Nu sitter jag på ytterliga ett tåg med Phillipe påväg ner till Köpenhamn! Så taggad!! Vi hörs senare.

Massor med kärlek till er <3<3

2 reaktioner på “VALENTINES GIFT”

  • Therese skriver:

    Hej Bianca:-)ni ä så fina mot varandra hela familjen:-)själv har jag gjort en supergod nutellatårta som jag o min familj ska äta i eftermiddag:-)puss o Kram

  • Pernilla skriver:

    Min älskade fina dotter!!! finaste Alla Hjärtans Dag-presenten jag har fått! Du är verkligen världens bästa dotter man kan önska sig!!! Love you madly!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *