VECKOREVYN

IMG_5116
IMG_5118
IMG_5119
IMG_5120
IMG_5121
Om ni kanske inte läser VeckoRevyn så tycker jag definitivt ni borde göra det. Grymt rolig att läsa med snygga bilder, grymma smink/klädtips, och roliga artiklar att läsa. I denna månadens upplaga hittar ni mig på 2 av sidorna där jag pratar om vad jag vill ändra i historien. Jag vill gärna utrota alla nazister som finns där ute..!! Om ni vill läsa mer så får ni ta och köpa numret 🙂 Finns ute i butik nu<3

Puss <3

 

1 reaktion på “VECKOREVYN”

  • Nelia skriver:

    Åh vad fin! Ville bara säga att du är min förebild, verkligen! Du verkar vara en sån snäll och bara helt underbar person + att jag älskar din stil! Får så mycket inspiration varje gång jag går in på din blogg/instagram, så du är verkligen min största inspirationskälla och förebild!
    Förresten, vart är toppen ifrån? Har länge varit ute efter en vit basic långärmad topp, men hittar ingen som jag är 100% nöjd med..
    Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *