LOVELY DINNER

IMG_5125
IMG_5126
IMG_5123
IMG_5128

Middag igår hemma hos Phillipe lagad av hans fantastiska mamma 

En av det härligaste grejerna med att komma till Göteborg (förutom att vara med Phillipe såklart) är att äta hans mammas mat!!! Hon är så jädrans bra på att laga mat så det är helt sjukt! Varenda middag är värsta dröm middagen och allt smälter ljuvligt gott i munnen. Hon lagar verkligen exakt mat som jag älskar! Så igår när jag kom hem till dem efter jobbig resa på tåget (är åksjuk och mådde illa konstant) så stod det denna middag på bordet. Svingod kyckling med sallad och bulgur till. Det här var en väldigt enkel middag i deras hem… snacka om bortskämda med god mat på bordet varje kväll! Det är ioförsig jag också hemma med Benjamins pasta varje dag hehe.

Nu har vi gjort stan här i Köpenhamn och ska upp på rummet för att byta om till kvällens middag <3

Puss!

 

1 reaktion på “LOVELY DINNER”

 • Sara skriver:

  Hej Bianca
  Läste att du blir åksjuk på tåget.
  Samma för mig, och då hjälper det med åksjuke tuggummit Calma som finns på Apoteket och på bensinstationen och i vissa affärer.
  Bra att ha i väskan, och hjälper på ca 15 min.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv.
  Ha en fin Söndag. Kram Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *