PREMIÄREN AV FIFTY SHADES OF GREY

313892.700x0
IMG_5102
IMG_7745
IMG_5100

 

IMG_2528-910x682
IMG_5105
IMG_5107
IMG_7741

Byxor MUSE // Skor Mango // Blus Zara // Pälsjacka Furruchi // Väska Zara // Hatt Zara

Godmorgon vänner! Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag igår!

För några dagar sedan gick ju jag med mamma, Mia och Appi på premiären av Fifty Shades Of Grey. Om det inte vore så att jag och mamma hade en väldigt soft och avslappnad relation så hade det nog blivit lite små awkward att se den ihop med tanke på att alla grova sexscener haha. Jag satt och rös och fnittrade med händerna täcka för munnen hela filmen haha. Men HERREGUD va bra jag tyckte den var!! Skåderspelarna var utmärkta enligt mig. Jag är ju inte sådär jätte kräsen när det kommer till film. Den kanske var lite dåligt gjord om man tänker film mässigt att det var lite samma saker som hände om och om igen men det gjorde inget för mig för jag Älskade det!!

Men iallafalll, Köpenhamn! Sån vacker stad!! Det är lite tyst dock, inte så mycket människor på gatorna konstigt nog och det är extremt mörkt. Man är ju van vid att bo i Stockholm liksom där ALLT lyses upp. Det är lampor överallt, varenda fasad är typ upplyst och de flesta lägenheterna är oftast upplysta. Men det är väldigt mysigt ändå.

Nu ska vi ner och äta frukost på hotellet sen vandra runt på stan igen för ikväll åker vi nämligen tillbaka till Göteborg.

Vi hörs senare. Puss <3

 

 

12 reaktioner på “PREMIÄREN AV FIFTY SHADES OF GREY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *