FINALLYYYYY!!!

 

IMG_5140
IMG_5142
IMG_5141
IMG_5144
IMG_5135

 

IMG_5139

ÄNTLIGEN har jag min dator i handen igen!! Jag glömde nämligen dum som jag är i Göteborg för 1 vecka sedan och har haft enorma problem med att logga in på min blogg via andra datorer och även mobilen. Så Därför har jag inte kunnat blogga denna vecka men Nu äntligen har jag fått tillbaka datorn igen. Så skööönt! Har ju massvis med bilder att visa er. Så jag ber om ursäkt för frånvaron men då vet ni varför. Så jag har inte tagit en paus från bloggandet som förut. Det ska aldrig hända igen 🙂

Här är lite snaps från vår första dag i Köpenhamn. Och från ingenstans bland alla hundratals människor så stod min gamla bästis Anna där!!! Så sjukt att se varandra efter lång tid på ett torg i Danmark haha! Så jäkla kul att se dig bruden <3

Nu ska jag dra mot stan för en rolig dag med Veckorevyn 🙂 Nu ska det fotas och jag är som vanligt svin nervös haha.

Puss på er<3 Glöm inte kika in här under dagen, lovar massor bilder!

 

2 reaktioner på “FINALLYYYYY!!!”

  • Pernilla skriver:

    Äntligen! 🙂 Puuuuuuss!!!

  • GunBritt skriver:

    Hej Bianca, första ggn som jag kommenterar Din blogg. Mor Pernillas blogg har jag kommenterat någon gång men som sagt aldrig Din så jag tänkte att nu var det dags. Gillar att följa både Dig och Din mor Pernillas bloggar, Ni är en så fantastisk go och fin familj, vilken värme och kärlek. Jag ska besöka Stockholm i början av juni och då hoppas jag hinna förbi både den affär som Du jobbar i och den nyöppnade Minilla affären, jag ska ge mig till känna så att vi kanske kan fotas tillsammans. Allt gott till dig fina Bianca och hela Din familj, kramar om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *