OUTFIT DETAILS

IMG_5189
IMG_5184
IMG_5190

 

Byxor Provrummet.se // Skor Zara // Polotröja Gina Tricot // Jacka Modekungen.se // Väska Zara 

Det här hade jag på mig första dagen i Köpenhamn. Jag är helt förälskad i min nya jacka från Modekungen.se !!! Älskar också att det är färg på den så den tråkiga färglösa Bianca får lite färg på sig 🙂 Är faktiskt ganska kär i hela denna outfiten. Klär mig alltid bättre på semster haha, why is that??

Här fortsätter fotograferingen för fullt 🙂 Hörs senare. Puss <3

5 reaktioner på “OUTFIT DETAILS”

 • Annelie skriver:

  Hej Bianca!
  Älskar din klädstil.
  Hur upplever du stl är på skorna från Zara som du har på dej idag?
  Själv ligger jag mellan 39 o 40 så jag är lite osäker på vilken stl jag ska beställa…

  Ha en fortsatt härlig vecka!!!

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har storlek 37 i mina skor och jag tycker de passar alldeles utmärkt 🙂 Jag skulle kanske gå dit och testa med strumpor i för då kan det ju bli lite annorlunda. Men låter som att en 39 skulle passa på dig 🙂
   Ha en fortsatt trevlig vecka du med. Puss och kram <3

 • vera skriver:

  Tycker du har sån snygg klädstil!
  Kan inte du göra ett inlägg om tips på studentklänningar??

 • Tine skriver:

  Fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *