VALENTINES LUNCH <3

IMG_5155
IMG_5148
IMG_5154
Vi anlände till Köpenhamn på Alla Hjärtans Dag och min älskling hade kollat upp olika lunch restauranger långt innan vi kom dit. Det blev tillslut den omtalade restaurangen Victors. Mycket romantiskt min kille <3 Det blev iallafall lunch på Victors. En romantiskt ställe som tog oss lite till Frankrike för 1 timma kändes det som. Mycket trevligt och god mat. Kan jag absolut rekommendera om ni är där 🙂

Jag och Phillipe delar verkligen samma intresse, just MAT! Vi äter hela tiden, pratar konstant om mat och är alltid sugna på att testa nya restauranger. Tänk er ett jobb där man fick resa världen runt och testa världens bästa restauranger…. RENA DRÖMMEN!!

Bara för det ska jag ta mig något att äta nu hehe. Puss <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *